Boje za kosu u trendu za jesen i zimu
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Boje za kosu u trendu za jesen i zimu

Tražili smo trendove boja za kosu za jesen/zimu. Naše otkriće: plava, bakarna - i malo pastelne! Otkrivamo vam više o ovim bojama i kome najbolje pristaju.

Omiljene boje ove jeseni i zime su one svetle, moderne i raznovrsne! Moto? Jednostavno i prirodno - iako su nijanse kao što su platinasto plava i pastelna sve osim neupadljive.

Boje kose u trendu za jesen i zimu: Platinasta

Boje za kosu u trendu za jesen i zimu

Neka bude svetla! Trend platinasto plava se vraća.

Platinasto plava je često bila u trendu poslednjih godina. Ove jeseni, svetla kosa se opet vraća u modu. Ova srebrnkasta, sjajna, mesečeva bela može da razvedri i najmračnije jesenje raspoloženje i da nabaci novo svetlo na vašu frizuru.

Brojne starlete su ponovo nose ovaj trend u poslednje vreme.

Da bi sprečili da platinasta izgleda veštački, birajte nežnu garderobu (idealno u modernoj crno beloj) i blagu šminku (u prirodnim tonovima boje kože).

Savet: frizure sa jasnim linijama ističu minimalistički karakter ove skoro bele nijanse.

Boja kose u trendu za jesen i zimu: Pastelne nijanse

Boje za kosu u trendu za jesen i zimu

Pastelni tonovi posebno pristaju platinastim plavušama.

Pastelni pramenovi najbolje pristaju ženama sa plavom kosom. One daju jedinstveni izgled i pravo su osveženje. Savet: pastelni tonovi izgledaju pogotovo moderno ako se koriste sa ombre efektom. Trenutno su tražene nijanse lavande i pink boje.

Stil sa kosom pastelnih tonova bi trebao da bude diskretan: izaberite manje šminke i nežnije boje iz garderobe. Savet: idealna frizura za pastelnu kosu je klasična Francuska pletenica: pletena frizura čini da boja prelepo stoji.

Boja kose u trendu za jesen i zimu: Bakarni tonovi

Boje za kosu u trendu za jesen i zimu

Crvena kosa? Atraktivna je!

Crvene nijanse su takođe veoma tražene. Hladni i puderasti tonovi bakra su u trendu i pretvaraju ovu sezonu jesen/zima u pravi moderni spektakl boja.

Crvenokose imaju dušu, senzualne su i odlučne, što se savršeno uklapa sa još jednim sezonskim trendom: Izgled iz 70-tih!

Savet: od nežnih slojeva do neuglađenih kovrdža - crvenokose mogu nositi bilo koji stil.

 

Ako niste sigurni koja će vam boja najbolje pristajati ove jeseni/zime, neka vas posavetuje Schwarzkopfov professionalni frizer. Nađite ga koristeći Pretraživač salona.