Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Crna kosa nikako nije dosadna

Ko god da se odluči za crnu kosu može izvoljevati kada se ima u vidu jako veliki izbor. Crvenkasti, tamnosmeđi ili plavkasti tonovi ističu crnu kosu na različite načine. Za koju god boju da se odlučite, crna kosa zahteva dosta nege

Crna kosa

Crna kosa ženama daje misteriozan izgled. Takođe zahteva mnogo nege

Godinu za godinom, crna boja slavi svoj povratak na modnim revijama jesen/zima, gde je i bila jedan od jednostavnijih izbora. Žene vole svoje crne haljine i modne detalje. Crna, kao boja kose je jako zahtevna. Da li su šiške ravne? Da li ste dovoljno pažnje posvetili za Vašu šminku? Da li ste zaboravili na tretman za više sjaja? Bilo koja druga boja kose bi i oprostila ovakve sitne propuste, ali ne i crna.

Kanadski model i njujorška devojka, Koko Roša je prihvatila ovakav izazov. Prošle jeseni je još uvek imala crvene kovrdže, ali je u međuvremenu napravila zaoket ka potpuno crnoj kosi, posle kraćeg perioda crvenkasto crne kose. 22 godišnja Koko Roša ima prelep i nežan ten i sivo zelene oči. To je čini idealnom kandidatkinjom za ovu vrišteću boju kose. Ona izgleda moderno, fensi i drsko. Fantastičan izgled Koko Roša i njena napadna crna će možda dovesti do prebukiranosti svih popularnih frizera mesecima i dovesti do rasprodaje svih crnih nijansi.

Ana Netrebko pokazuje svoju crnu kosu na potpuno drugačiji moderan način. Nekada, operska pevačica ima crvenkasto crnu kosu sa kovrdžama, a nekada joj je kosa smeđe crna i podignuta u punđu, sem ukoliko nije potpuno crna i ravna. Sa krupnim tamnim očima i porcelanskim tenom, Ana sebi može priuštiti tako veliki kontrast u odnosu na boju kose, što ističe svaki detalj na njenom licu.

Savet:

Ukoliko želite da isprobate crnu pre nego što se u potpunosti priključite trendu crne kose, možete koristiti tretman za intenzivno toniranje, kako biste postepeno išli u tamnije nijanse. Nove formule boja za kosu bez amonijaka, postižu tamnu crnu boju, ali se ispiraju već posle šest do osam nedelja.

Kako zvezde nose crnu kosu