Žena sa metalik srebrnom bojom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Srebrna, zlatna ili bakarna: metalik kosa je hit

Srebrno plava ili bakarno crvena - kosa sa metalik sjajem osvaja medalju za najmoderniju boju kose. Srebrna, bronzana ili bakarna boja kose je hit. Otkrićemo vam sve što treba da znate o novom trendu metalik boje kose.

Ne može biti glamuroznije: najnoviji trend boje poznat kao „metalik kosa" pruža vašoj kosi sjaj u fantastičnim metalik nijansama. Reći ćemo vam koje nijanse sijaju i kako da ih nosite!

Šta je „metalik kosa"?

Blistajte! Oni koji vole glamur bi trebalo definitivno da probaju metalik kosu. Ne suzdržavajte se: postoji metalik izgled za svakoga. Ovaj trend pruža širok spektar boja, od toplih zlatnih do ledenih srebrnih - i prelepe bakarne koje se prelivaju. To je odlučujući faktor: prelepo sjajna, fantastično blistava i veoma individualna. Ako ne želite sasvim novi izgled, možete dodati metalik finiš postojećoj boji da biste pružili sjaj i blistavost. Metalik kosa pretvara smeđu u bronzu, crvenu u bakarnu ili plavu u srebrnu.

Izaberite metalik

Prvo i najvažnije: ovaj trend boje treba da napravi profesionalac u salonu. Frizer će savršeno uklopiti odgovarajuće sjajne nijanse. S druge strane, tamna kosa će možda morati da se posvetli da bi metalik tonovi zaista bili sjajni. Ali ono što je važnije sa bilo kojim kolor tretmanom je odgovarajuća nega posle: koristite masku jednom nedeljno (možete ostaviti preko noći). Savet: umotajte kosu u peškir. Ovaj tretman će pomoći da se ugladi struktura kose i da izgleda zdravije i sjajnije.

 

Spremni da pronađete odgovarajuću metalik boju? Dozvolite nam da vam predstavimo tri pobedničke nijanse na listi metalik boja u trendu.

Topla bronzana

Žena sa metalik bronzanom kosom

Istaknite nežne crte sa kratkom frizurom u toploj bronzanoj boji.

Topla i prelepa kao reka meda - topla, zlatna i skoro-ćilibar smeđa izgleda predivno i podseća na pletenice boginja. Zvuči kao san? I jeste! Ovaj izgled je prevashodno za brinete sa tamnijim tenom ili one koje lako potamne.

Ova nijansa može da se kombinuje sa roze, kaki bojom ili tamno smeđom. Da bi uklopili sa šminkom, koristite tople, zlatne nijanse rumenila na obrazima.
 

Električna bakarna

Žena sa metalik bakarnom bojom

Prelepo sjajna: bakarna kosa!

Bakarna boja kose je misteriozna, mistična - to je fantastičan izgled sa kojim zelene i smeđe oči sijaju.

Savet: oni koji nose sjajne bakarne tonove u kosi bi trebalo da izaberu mirnije boje za odeću. Izgledajte fantastično sasvim u crnom! Sa najtamnijim tonovima bakarna kosa postaje veoma atraktivna. Šminka takođe može da sija: probajte zelenu senku za oči. Šminka u bakarnim tonovima takođe ima efekta ali mora se naći odgovarajuća dodatna nijansa kako bi se izbegao sukob bakarnih nijansi.
 

Ledeno srebrna

Žena sa metalik ledeno bronzanom kosom

Autfit u kremastim bojama ističe hladnoću platinasto plave kose.

Budi kul, dušo! Za mnoge, nema ništa seksipilnije od plave kose. Ali ipak ima: metalik, ledeno srebrna. Mešavina veoma svetlih platinastih ili platinaste plave i sive posebno pristaje svetlom tenu. Savršen dodatak za ovaj izgled? Ledeno plave oči!

Kada je u pitanju odeća, bela, tamno siva, tamno plava ili plava su najbolji izbor uz metalik srebrnu. Dodajte malo boje sa šminkom: crvene usne i XL trepavice ističu izgled.
 

Otkrijte: