Žena sa obojenom kosom
Boje za kosu | Bojenje

Lako farbanje kose: gel kolor

U današnje vreme farbanje kose kod kuće je već veoma jednostavno. Ali sada jedna inovacija čini farbanje kod kuće još jednostavnijim: gel kolor. Čitajte dalje da biste otkrili šta ovaj način farbanja kod kuće može da učini


Nije neophodno ići kod frizera da biste imali novu boju. Sa novim bojama za farbanje kod kuće možemo postići boju koju želimo kod kuće. S vremena na vreme, dolazi do inovacija boja za kosu što čini farbanje kod kuće jednostavnijim. Na primer: pene za farbanje, koje nanosimo kao šampon za kosu. Nova igra! Sada postoji nova igra u gradu. Gel color. #PureColor je veoma jednostavan za upotrebu, ne kaplje i hrani vašu kosu dok je boji.

Evo kako deluje.

Lako nanošenje, kompletna nega: #PureColor gel

Kaktus

Zahvaljujući njegovoj teksturi, nanošenje gela je veoma jednostavno - čak i za apsolutne početnike. Nije vam potrebno nikakvo prethodno iskustvo za bojenje kod kuće. Farba neće peniti i neće cureti. Vi, vaša odeća i vaše kupatilo ćete ostati čisti. Uz to, dve odvojene komponente boje se lako mešaju.


Žena sa osmehom i blistavom kosom

Rezultat gel boje: blistavo lepa kosa od vrha do krajeva!

Osim što su jednostavni za upotrebu, nove gel boje su neverovatno hranljive - što je posebno korisno za oštećene dužine i krajeve. Farba sadrži nešto što se zove tehnologija aquaxyl, koja povezuje molekule vode sa kosom i zadržava ih tamo. To pruža kosi dodatnu dozu vlažnosti. Ostali sastojci kao što su aloja vera i ekstrakt kaktusa takođe imaju hidrirajući efekat i pružaju zdravi sjaj. I Schwarzkopfove gel boje su trajne. Malo boje će se možda isprati nakon prvog šampona (kao i sve druge farbe), ali inače: vaša nova boja je tu da bi ostala.

Saveti za upotrebu gel boje kod kuće.

Znači, sada znate kako deluju nove gel boje. Evo nekoliko saveta kako da bojenje kod kuće bude još jednostavnije:

 

  • Pre farbanje pripremite nekoliko stvari: češalj, šnalice (posebno ako imate dugu kosu jer one mogu da zakače pojedinačne delove za vreme nanošenja) i peškir. Dobra je ideja nositi staru majicu za vreme farbanja - u slučaju da boja padne negde drugde osim kose!

  • Pročitajte prvo uputstvo. Zatim obucite priložene rukavice i pomešajte boju prema uputstvu.

  • Nanošenje boje na kosu koja nije sveže oprana je nežnije za kosu. Prirodna ulja će pružiti dodatnu zaštitu.

  • Počnite sa odbrojavanjem od trenutka kad ste završili sa nanošenjem. S obzirom da boja neće cureti, ne morate sedeti na ivici kade i dosađivati se - možete slobodno da se krećete!

  • Kada isperete boju, nanesite regenerator priložen u pakovanju. To će pomoći da se učvrsti boja i da kosa dobije dodatni sjaj.