Negujte svoju kosu i kosu vaše porodice

Kosi je potrebna nega baš kao što je porodici potrebna ljubav. Prema tome, želimo da se pobrinemo da vi i vaša porodica dobijete optimalnu negu. Evo nekoliko saveta o tome kako da pružite svakodnevnu negu kosi svih članova porodice i da priuštite sebi vreme za Schaumu.

Koristite odgovarajuću negu za svakog člana porodice 

Osluškujte potrebe kose i koristite odgovarajući šampon i balzam za tip kose svakog člana porodice. Svaki šampon i balzam ima različiti efekat na kosi, upotrebljavanje pogrešnog proizvoda može dovesti do neželjenih rezultata. Prema tome, izaberite savršenu negu i učinite da vaša porodica izgleda dobro i da se dobro oseća od glave do pete.

Pružite kosi svakog člana vaše porodice dodatnu ljubav sa balzamom

Upotreba balzama pruža dodatnu negu vašoj kosi i kosi članova vaše porodice. Čini kosu glatkom, sjajnom i lakšom za oblikovanje.

Kako naneti balzam za optimalnu negu:

  1. Nežno naneti balzam na mokre krajeve i dužine kose.
  2. Ostavite kratko da odstoji.
  3. Temeljno isperite. Ne zaboravite da zatvorite vodu.

Brinite se o kosi vaših voljenih osoba sa negom

Za dobar kvalitet kose najbolje je da osušite kosu na vazduhu bez upotrebe toplote. Kada sušite kosu peškirom važno je da gužvate i stiskate kosu, a ne da je trljate. Na taj način kosa se suši, a neće se oštetiti. Vaša kosa i porodica će vam biti zahvalni.

Pružite kosi svakog člana porodice odgovarajuću količinu nege

Nežno četkanje i češljanje kose sprečava stvaranje čvorova i pomaže kosi da izgleda zdravo. Međutim, ako četkate ili češljate kosu previše snažno, vlakna vaše kose će biti oštećena i kosa će oslabiti.