Oblikovanje kose | Saveti i trikovi

Šnale i ukosnice - kratak pregled

 

Koje najbolje idu uz koju frizuru? Istraživali smo i pokazaćemo vam kako da koristite ove korisne male aksesoare za učvršćivanje, vezivanje i oblikovanje

 

One su praktične, moderne i potrebne su vam: šnalice za kosu i ostalo su pribor za oblikovanje za bilo koji izgled. Pre nego što vam kažemo koje da koristite sa kojim frizurama, evo mali uvod u proizvode:

Ukosnice

null

Slatke i praktične: neophodne ukosnice

Ukosnice su na vrhu liste i to s pravom: ove praktične šnale za kosu su od neprocenjive vrednosti za nestašnu kosu ili za učvršćivanje aksesoara za kosu. Sve što vam je neophodno je gumica za kosu i malo gela da pretvorite ukosnice u model sa revije. Da biste se u to uverili, pogledajte dalje.

Posebne karakteristike: Metalne ukosnice imaju jednu glatku i jednu naboranu stranu, i male okrugle grudvice na kraju kao zaštitu za kosu.

Kako se koriste: Naborana strana treba da bude ispod, a ne ravna strana. To je zato što se neravna strana oblikuje prema obliku vaše glave i ne klizi.

Harnadle

null

Nevidljiva: harnadla za podignute frizure

Harnadla je običan, neprimetni ali glavni pribor za oblikovanje, na nevidljivi način se učvršćuju pojedinačni pramenovi kose, punđe i zvanične podignute frizure. Njen nežan oblik i ravan kraj znači da možete da je okrenete i da je zakačite baš u oblik koji vam je potreban.

Posebne karakteristike: u obliku slova U, simetrično grbasta strana sa tupim, ravnim krajem.

Kako koristiti: Nežno gurajte krajeve pomalo razdvojene i pritisnite harnadlu na pola u kosu. Zatim okrenite jednom harnadlu i gurnite je sasvim.

Štipaljke za kosu

null

Idealna šnala kada žurite

Štipaljke za kosu su morale dobro da se potrude ovih godina kako bi se izborile sa zahtevima. Neko vreme, smatralo se da su one staromodne i nezanimljive ali je zapravo jedna fantastična šnala za kosu. Njena jednostavna kandža hvata i učvršćuje kosu udobno, bez stiskanja ili klizanja. Ako je koristite da zakačite kosu pozadi, automatski ćete dobiti razbarušeni izgled koji je ležeran ali moderan.

Posebne karakteristike: Duga šnala sa malim zupcima i oprugom.

Kako se koristi: skupite kosu pozadi, otvorite štipaljku, gurnite kosu, zatvorite štipaljku, gotovo!

Šnale za kosu

null

Prelepo: šnale podignu svaku frizuru na viši nivo

Fantastična je stvar je što je šnalama za kosu svaka frizura atraktivna. Neverovatno fleksibilne, one odgovaraju svim oblicima i veličinama - okrugle, trouglaste, kockaste - i u svim bojama. Metalni tonovi kao zlatna i srebrna odgovaraju većini boja kose i uvek su prelepe.

Posebne karakteristike: dekorativni dizajn i čvrsta igla.

Kako se koriste: otvorite kopču, stavite metalnu šipku ispod kose, spojite i zakačite opet zajedno.

Potrebna vam je inspiracija za korišćenje šnala i ukosnica? Pogledajte u našoj galeriji:

Šnale, štipaljke i još

Otkrijte: Saveti i trikovi