Muškarac sa punđom
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Samurajska punđa: Nova frizura za muškarce

Od visoke punđe do polu podignute - muškarci vezuju dugu kosu. Koji je poslednji način vezivanja čvora (u kosi)? Stilizovani samuraj! Inspirisano tradicionalnim Japanskim ratnicima i sumo rvačima, ova frizura u trendu je popularna kod gradskih muškaraca.

 

Borba polova: Žene moraju da se paze - lordovi stvaranja mogli bi preuzeti presto frizura. Duga kosa dobija na popularnosti kod muškaraca sa brojnim varijantama frizura i mogućnosti oblikovanja. Muškarci su prešli u napad u trendu sa modernim čvorom u kosi, i pobedili su!

Punđa za muškarce:

Trend vezivanja na gore: Vezivanje kose sve više i više je postalo uobičajni (muški) sport. Početni pokušaji su bili na potiljku (slika levo) za jedan otmeni i rezervisani izgled. Jedan hipi neuglađeni stil za divlji izgled sa ležerno vezanom kosom u čvor - moderno sa punom bradom, i još modernije sa jednim uskim odelom!

Energična visoko podignuta kosa (na sredini) predstavlja korak više na lestvici trendova.  Sva kosa je zabačena unazad i vezana u mali čvor na vrhu glave. Spontana, moderna i prirodna frizura - šta bi moglo da bude bolje od toga?

Evo odgovora: Samurajska punđa (slika desno)! Vrh kose je vezan u čvor čak više od samo vrha glave. Ležerno oblikovana, reinterpretacija popularne muške punđe je zvezda u usponu među aktuelnim frizurama u trendu. 

Samurajska punđa: Ključni elementi

Samurajska punđa vlada modernim gradskim ratnicima! Kosa obrijana na kratko sa strane je karakteristična za ovu mušku punđu. Kosa u sredini je vezana u jednu oštru samurajsku punđu na vrhu glave ili pozadi: Što je duži kosa na vrhu glave to je punđa nestašnija! Kako bi frizura izdržala svakodnevne bitke, zakačite čvor sa dve gumice (što uspravnije to bolje) i nakon toga nanesite veću količinu laka za kosu kako bi sve stajalo na mestu!