Frizura za venčanje sa aksesoarom
Oblikovanje kose | Venčanja

Što više to bolje: frizura za venčanje sa nakitom i aksesoarima

Na venčanju je OK malo preterati kad je u pitanju izgled. Bilo da ste mlada, deveruša ili gošća - otkrijte moderne frizure za venčanja ukrašene nakitom i aksesoarima poput šešira i vela

Diskretne, prirodne frizure su trenutno u modi - ali kada je u pitanju frizura za venčanje slobodno izaberite malo složenije frizure. Na dan svog venčanja nijedna mlada ne želi da blista sa diskretnom frizurom! Pređite na viši nivo sa frizurom za venčanje ukrašenom nakitom. Moderan aksesoar za kosu može da se uklopi savršeno, pretvarajući jednostavnu frizuru u atraktivnu frizuru.

Savet: uklopite vaš aksesoar sa kosom i haljinom. Ako je ova glamurozna i raskošna, probajte diskretnu tijaru. Ako ste mlada u boho stilu pristajaće vam traka ukrašena cvetovima ili jednostavna šnalica za kosu.

Bez obzira na izgled koji izaberete, napravite kompletnu probu haljine i frizure bar jednom pre velikog dana. Tako ćete moći da procenite da li sve izgleda dobro i da li vam se dopada rezultat. Želite da znate koji aksesoari će biti u trendu ove sezone venčanja? Čitajte dalje kako biste saznali i dobili inspiraciju!

1) Frizura za venčanje ukrašena kristalima

Žena sa frizurom za venčanje i kristalima

Romantičnim mladama u čipkastim i glamuroznim haljinama pristajaće nakit od kristala. Posebno lepo: dijadema sa kristalima zakačena na liniji kose ili na čelu.
Izgleda prelepo sa jednostavnom podignutom frizurom ili blago neuglađenom završnicom - kao što smo videli na reviji Šarlot Balbier. Rezultat: moderno i „umereno”.

2) Mladina kosa ukrašena tijarom

Žena sa frizurom za venčanje i tijarom

Na dan venčanja, mnoge mlade žele da se osećaju kao princeze. Savršeni aksesoar za mladu princezu? Tijara! Za dodatno moderan izgled, kombinujte jednostavnu haljinu za venčanje sa ekstravagantnom tijarom, kao što je prikazala Kristina Tamborero. Savet: nosite tijaru sa razdeljkom na sredini i niskom punđom.


3) Šik frizura za venčanje sa šeširom

Žena sa frizurom za venačanje i šeširom

Ovo je savršen izgled, posebno za diskretno venčanje u opštini: dodajte šešir (kao što je viđeno na reviji Alana Hanaha) ili fascinator vašoj frizuri. Ovaj izgled je savršen u kombinaciji sa puštenom, neuglađenom frizurom. Savet: kako bi vaša kosa prelepo sijala i izgledala zdravo, skratite krajeve pre velikog dana. Koristite sprej za sjaj tokom celog dana da osvežite frizuru.


4) Frizura za venčanje ukrašena mašnom

Žena sa frizurom za venčanje i mašnom

Želite živahan izgled? Dekorišite frizuru za venčanje sa mašnom. Nosite je sa ležernom podignutom frizurom kao što je Francuski uvojak, kao što je prikazao Blumarine. Savet: izvucite nekoliko pojedinačnih pramenova oko lica za ravnomeran dekorativni izgled.

5) Frizura za venčanje sa šnalicom

Žena sa frizurom za venčanje i šnalicom

Šnalice za kosu su opet u modi - zašto ih ne biste nosili na dan venčanja? Postignite ženstveni izgled, kao na reviji Inmaculada Garcia, sa šnalicom za kosu, dubokim razdeljkom sa strane i puštenom, ravnom kosom. Negujte krajeve vaše negovane kose fluidom ili sa par kapi ulja. Savet: izaberite nešto posebno, kao što je porodičan nakit ili šnalica sa kristalima ili cvećem.


6) Mladina kosa ukrašena raskošnom trakom

Žena sa frizurom za venčanje i ukrasnom trakom

Želite ekstravagantan izgled za venčanje? Ukrasite svoju frizuru raskošnom trakom za kosu - kao ovaj izgled brenda Matilde Cano. Fensi traka za kosu izgleda moderno sa puštenom kosom sa blagim talasima. To može jednostavno da se napravi sa posebnim sprejem ili penom za oblikovanje. Ili: napravite nekoliko pletenica u kosi prethodno veče. Razmrsite ih i protrljajte prirodne talase na dan vašeg velikog dana. Pre nego što dodate traku za kosu, pružite talasima dodatnu negu sprejem za kosu.


7) Frizura za venčanje sa diskretnom trakom

Žena sa frizurom za venčanje i trakom za kosu

Kao tijara, ovo je klasik među aksesoarima frizura za venčanje ali je ipak nežnije: diskretna, ukrašena traka. Probajte elegantan izgled sa ravnim, dugim šiškama kao što je viđeno na reviji Nicole Spose. Takođe izgleda prelepo sa dubokim konjskim repom.


8) Frizura za venčanje ukrašena velom

Mlada sa frizurom za venčanje i velom

Možda jedan od najvažnijih aksesoara i ukrasa za frizuru za venčanje: veo! Neka izgleda moderno, kao što je prikazao Alan Hannah, oblikujući ravno, puštenu kosu sa razdeljkom na sredini. Savet: bez obzira koju frizuru izaberete, uključite veo u probe od samog početka, kako bi se savršeno uklopio u celokupan izgled za venčanje.


9) Frizura za venčanje ukrašena cvećem

Žena sa frizurom za venčanje i cvetnim vencem.

Cveće je postalo jedno od najmodernijih ukrasa za kosu u poslednje vreme. Mlade u boho stilu posebno vole da nose ovaj stil. Budite moderni i stilizovani kao što je viđeno na reviji brenda Marchesa Notte: kosa ukrašena prirodnim velikim cvetnim vencem. Ova frizura izgleda posebno dobro sa konjskim repom na strani, ili puštenom, neuglađenom kosom sa blagim talasima. Savet: naručite venac cveća u cvećari. Stručnjaci mogu da naprave cvetni venac tako da bude prelep i da dugo traje.