Žena sa undercut frizurom
Oblikovanje kose | Undercut frizura

Kratke frizure u trendu: undercut za žene

Sve što vam treba je malo hrabrosti da se ošišate! Udercut frizura je ležerna i moderna - ali može da se oblikuje tako da bude ženstvena i šik. Otkrivamo vam zašto je tako posebna ova frizura u trendu i kako se lako oblikuje. Sve što vam treba je malo hrabrosti da se ošišate!

Verovatno ono što pamtite jeste da je kratka kosa bila velika stvar ili bolje rečeno kratka stvar u 2017. Počevši od Buzzcut-a, Šega pa do Piksija, bilo je puno zanimljivih kratkih frizura u izboru. Trend kratke kose se nastavlja i u 2018. Buntovan izgled koji dominira: undercut za žene. Ova frizura je svestranija nego što možete da zamislite. Može da bude ekstravagantna ili elegantna u zavisnosti od oblikovanje. Kako da izgleda dobro? Saznajte šta čini ovu frizuru tako posebnom.

Evo kako da se ošiša i oblikuje Undercut frizura za žene sa kratkom kosom

Undercut frizura otpozadi

Tipični undercut: veoma kratka frizura na donjem delu glave.

Za Undercut frizuru, kosa na vrhu glave treba da bude relativno duga, dok kosa na donjoj polovini glave treba da bude oko tri milimetara. Dužina na vrhu glave je individualna - to je ono što čini ovu frizuru svestranom.

Ako je dužina na vrhu od 10 do 15 centimetara, moći će elegantno da se očešlja unazad. Malo pudera za volumen koji se nanosi na koren daje jedan moderan finiš sa volumenom. Undercut frizura izgleda ekstravagantno ako je stepenasto ošišana i oblikovana gel voskom. Ako je kosa na vrhu kraća, sa penom može se postići efekat ležerne i lagane frizure. Savet: koristite gel sa mat efektom za moderan krajnji rezultat.

Undercut za žene sa dugom kosom

Žena sa Undercut frizurom i dugom kosom

Žena sa dugom kosom može da ima deo glave sa kratkom kosom - to je takozvana sidecut frizura. Jedna strana ostaje duga dok je druga veoma kratka. Ove dve suprotne strane stvaraju ekstravagantni efekat.

S jedne strane je kraća kosa što daje ekstremniji i smeliji rezultat. Savet: sidecut najbolje izgleda ako duža strana pada preko obrijane. Da bi duži deo kose lepo padao, nanesite sprej za sjaj i napravite blage talase sa aparatom za kovrdžanje kose.

Da li mi Undercut frizura pristaje?

Žena sa Undercut frizurom i dugom kosom 2

Čak i sa dužom kosom, undercut izgleda moderno!

Generalno, Undercut odgovara svim ženama zbog velikog broja varijanti. Važno je da se frizura redovno održava, otprilike na svakih šest nedelja. Samo tako ova frizura može da sačuva oblik. Obrijane strane pogotovo rastu veoma brzo. Pored toga: podignite Undercut frizuru na viši nivo. Boje u trendu koje savršeno izgledaju sa undercut frizurom su Ledeno plava ili intenzivna Burgundi boja.

Dovoljno hrabri da probate modernu undercut frizuru? Da biste napravili ovu frizuru pronađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera u našem Pretraživaču salona.