hairstyles-headband
Oblikovanje kose | Traka za kosu

Frizure sa trakom za kosu

Minimalni napor, maksimalni efekat: zaista uzbudljive frizure mogu da se naprave sa jednostavnom trakom za kosu. Predstavljamo vam frizure koje najbolje idu u kombinaciji sa ovim aksesoarom u trendu. Šta čekate? Zavežite je!

Tražite promenu za vašu kosu? Nema potrebe da uzimate makaze ili boju u ruke. Dovoljan je samo jedan aksesoar da bi vašoj frizuri dali novi izgled. Traka za kosu. Nijedan drugi aksesoar za kosu nije tako funkcionalan i promenljiv. U rok stilu ili romantična? Traka za kosu (od delikatne i tanke do ekstra široke) može se koristiti za pravljenje različitih frizura i stilova. Međutim ovaj aksesoar je nešto više od samo modnog detalja koji privlači pažnju - trake za kosu su zaista praktične. Doviđenja lošem danu za kosu: Jednostavno očešljajte kosu unazad, vežite je jednom trakom za kosu i uživajte u danu sa frizurom u trendu!

Traka za kosu, svestrani talenat

Dobra strana trake za kosu: Odgovara svima! Od jedne XL frizure iz snova do jedne ekstra- kratke frizure - aksesoar je jednostavno vezan za frizuru kao novi detalj. U trendu, ženstveno, individualno. Pogledajte šta je za vas u našoj galeriji slika:

Galerija: Frizure sa trakom za kosu