streetstyle
Oblikovanje kose | Stil ulice

Lov na stil: Trendovi iz Londona i Njujorka

U potrazi za poslednjim trendovima za kosu: Fotograf Gunar Lilehamer (styleklicker.net) fotografisao je za nas trendove za kosu za ovu sezonu na ulicima Londona i Njujorka! U kadru: zanimljive fotografije, duh metropola, inspirativne slike i stilovi budućnosti - vrede svaki klik!

Ponekad nije lako naći frizuru koja vam odgovara. Da li je dužina ili boja u trendu? Da li je moja frizura iz snova zastarela? Da li mi dobro pristaje? Pitanja, pitanja, koja stvaraju dileme umesto da nam pomognu da nađemo pravu frizuru. Tajna: Oslonite se na vaš osećaj za stil, imajte poverenja u vaša čula i verujte u vašu odluku. Ovo je istina: Nema ispravne ili neispravne odluke! Delujte instinktivno i uradite ono što mislite da je najbolje - pokazaće se kao dobro. I učiniće da dobro izgledate! Kao dokaz, pogledajte heroje sa fotografija Gunara Lilehamera! Frizure koje je uslikao fotograf uličnih stilova nisu svakidašnje frizure. Te boje, dužine i stilovi su unikatni. Zbog toga oni pomažu da se kreiraju trendovi budućnosti.

Bloger je fotografisao ljude na ulicima najvećih svetskih metropola za njegov blog www.styleclicker.net koji je 2007 dobio nagradu (Musikexpress Style Award). Šta čini njegove fotografije posebnim? Gunar Lilehamer pravi autentične fotografije. S obzirom da je rođen u Minhenu uspeva da uslika gradski stil do perfekcije. On se uvuće u ulice. Na taj način je Gunar Hamerle uvek u potrazi za kreativnim glavama sa kreativnim umovima - za ljudima sa nečim više. Uslikao je nekoliko fantastičnih osoba sa egzotičnim frizurama za vreme Fashion Week-a u Njujorku i Londonu. Po čemu se razlikuju ove dve metropole? Pogledajte sami:

Frizure u trendu na njujorškim ulicama

Divlje ali nosive. Vrišteće ali elegantne. Ženstvene i moderne. Grad koji nikad ne spava je budan i kad su u pitanju frizure. Mašta i jak osećaj za modu se stapaju sa slikom uličnih stilova američkih metropola - stvaranje modernog miksa je atraktivno i u trendu. Moda napred - moto mode velikog grada se oslikava u frizurama!

 

Njujorški ulični stil

Frizure u trendu na londonskim ulicama

Stilizovano sa strašću - Britanski glavni grad je poznat po modernim ljudima koji vole da eksperimentišu. Londonski izgled: Moderna, upečatljiva garderoba sa puno stila. Englezi se igraju sa ekstravagancijom, trendovima i dobrim ukusom i kad je kosa u pitanju - veoma "British" drugim rečima.

 

Londonski ulični stil