star-style-rose-byrne
Oblikovanje kose | Šiške

Duga bob frizura sa šiškama je frizura zvezda ovog meseca

Frizura Rouz Birn objedinjuje dva trendi modna elementa istovremeno, bob frizuru i šiške. Oduševili smo se njome i pokazaćemo Vam kome dobro stoji takva frizura, kako da je napravite u tri jednostavna koraka i kako da održavate ovu fenomenalnu frizuru.

Bob ije frizura koja savršeno odgovara svakoj prilici. Rouz Birn, koja se proslavila u filmu „Deveruše“, napravila je bob frizuru sa istanjenim krajevima, koje je iskrenula ka unutra tokom feniranja. Ali najprimetnije su guste šiške koje padaju do obrva u polukrugu. Bronzano smeđi pramenovi daju dubinu i živahnost njenoj kosi boje lešnika. Drage volje joj dodeljujemo titulu ‘frizure meseca’ elegantnoj i ženstvenoj dugačkoj bob frizuri sa privlačnim šiškama.

Kome dobro stoji duga bob frizura sa šiškama?

Dugaška bob frizura sa šiškama dobro stoji ljudima sa ovalnim licima i licima u obliku srca. Ako je Vaše lice okruglo, onda ova frizura nije za Vas. Prave ili blago zaobljene šiške naglašavaju mala lica. Kosa može biti od dužine brade do ramena, zavisno od ličnih preferencija.

The Ideal Hair Care for the Long Bob with Fringes

Tajna privlačne lepote kose za ovakvu frizuru je da je sjajna, gipka i da zdravo izgleda. Ali nemojte zaboraviti da pripremite kosu za proces oblikovanja. Šampon i balsam bi trebalo da su bogati uljima (na primer ulja jojobe) da bi se dobio svilenkast sjaj kose bez otežavanja kose. Dugačka bob frizura mora da se oblikuje aparatima koji emituju toplotu. Stoga kosu morate zaštititi od lomljenja i krzanja krajeva tako što ćete na krajeve nanositi negujući serum. Sprej za kosu daje Vašoj kosi zdravi sjaj čak iako imate veoma suvu kosu.

Pratite uputstvo u nastavku, pomoćićemo Vam da napravite dugačku bob frizuru sa šiškama koja je glamurozna i izražajna poput one koju nosi Rouz Birn.

Evo šta Vam je potrebno da biste napravili ovu frizuru meseca:

Proizvod za zaštitu od toplote, pena za oblikovanje kose, mala okrugla četka, manja presa za kosu i lak za sjaj kose

Oblikovanje duge bob frizure sa šiškama:

  • Nanesite penu za oblikovanje kose na isfrotiranu kosu. Potom nanesite proizvod za zaštitu od tolpote tako da napravi tanki zaštitni sloj pre feniranja. Potom isfenirajte kosu pomoću okrugle četke, okrećući kosu ka unutra
  • Pramen po pramen, provucite kosu kroz presu za kosu
  • Nanesite lak za kosu da biste učvrtili svoju dugačku bob frizuru sa šiškama tokom celog dana

Savet za oblikovanje kose sa šiškama

Pomoći češlja oblikujte šiške odmah nakon pranja šamponom, dok Vam je kosa još mokra. Nakon što se osuši kosa, šiške postaju teške za oblikovanje.

Linkovi

Bob frizura je pravi modni fenomen >> vogue.com

Nisu sve šiške jednake >> thebeautydepartment.com