hairstyles-fringe
Oblikovanje kose | Šiške

Stilovi u tredu i blogovi: Visoko postavljena punđa u kombinaciji sa šiškama

U blogosferi, visoko postavljena punđa se sada kombinuje sa šiškama. Predstavljamo Vam ovaj trend, i pokazujemo Vam kako da napravite ovu frizuru

Visoko postavljena punđa sa šiškama
© Clean Chic

Na svom blogu, Rike prikazuje svoju veoma umetničku punđu, koju nosu u kombinaciji sa šiškama

Frizure sa šiškama su odavno poznate, ponekad uglaste, ponekad nejednake, kratke ili duge, pune ili retke. Šiške će biti tu onoliko dugo koliko se bude i oblikovala kose, bez bilo kakve sumnje. Blogeri su se takođe zaljubili u frizure sa šiškama. Omiljene frizure u blogosferi su visoko postavljena punđa sa punim šiškama, koje padaju sa temena glave na lice. Na vrhu glave stoji bezobrazna mala punđa poput malog šešira.
 
Sa izuzetkom jednog pramena, sakupite svu dugu kosu u rep na vrhu glave. Zamotajte rep i formirajte malu krunu koju ćete osigurati šnalicama. Upotrebite preostalu kosu da prekrijete traku za kosu i osigurajte pramen šnalicama. Blogerke Rike i Koko obožavaju da nose ovu frizuru.

Dva bloga, jedan trend: Punđa sa šiškama

Rike je nazvala svoj blog ‘Clean Chic’ (Čist šik). To je kalidoskop postova o odeći, fotografiji, umetnosti, zanatima, utiscima sa putovanja, slikama sa žurki, literaturi i muzici. Sa svim tim sadržajem, sajt nikad ne gubi estetsku privlačnost, a ne gube ni frizure koje se na njima nalaze. Njena visoko postavljena punđa kombinovana sa šiškama izgleda gotovo kao umetničko delo.

© Hübsch dich auf / Getty Images

Njene šiške, sada omiljene među frizurama, bile su zaštitni znak ikone Džejn Birkin. Blogerka Koko ih kombinuje sa visoko postavljenom punđom

Na svom sajtu ‘Hübsch Dich auf’ (ulepšajte se), Koko nudi svojim čitaocima modnu inspiraciju. Njen stil kombinuje najnoviji čist šik sa starinskim elementim iz raznih epoha. Na ovo, ona dodaje neke elemente životnog stila karakteristilne za francusko podneblje. U stvari, njena frizura sa šiškama podseća nas na stilsku ikonu iz 60-ih Džejn Birkin, koja još uvek živi u Francuskoj. Šiške blogerke Koko se odlično slažu sa njenom visoko postavljenom punđom.

Šiške: Vaš frizer Vam može pomoći da ne napravite greške prilikom oblikovanja kose

U slučaju da se zabavljate idejom da pratite novi blog trend i nosite šiške, konsultujte Vašeg  frizera pre nego što posegnete za makazama. Vaš frizer može da Vam pomogne da odaberete pravu frizuru za sebe. Šiške bi trebalo da harmonično istaknu Vaše crte lica. Mišljenje profesionalca može Vas spasiti od lošeg izbora.

Linkovi:

Clean Chic  >> Clean Chic

Hübsch Dich >> Hübsch Dich auf