side-bun
Oblikovanje kose | Šik prilike

Punđa sa strane: Glamurozni čvor u kosi

Izgleda savrešno sa strane: niski čvor u kosi koji normalno stoji na potiljku sada se podiže ka ušima. Ova frizura izgleda senzacionalno, jednostavno je savršena za posebne frizure i jednostavna je i brza za oblikovanje. Dajemo vam smernice korak po korak za ovaj izgled

U poslednje vreme smo se zbiližili sa šinjonom više nego sa bilo kojim drugim stilom. Šta ga čini tako popularnim? Čvor u kosi je veoma promenljiv, nosiv i prilagodljiv. Postoji jedna verzija koja nam se posebno dopada: punđa sa strane. Za razliku od ležernog čvora na vrhu, šinjon sa strane ističe eleganciju! To je jasno. Pokazaćemo vam kako izgleda i kako nova verzija sa strane obogaćuje bilo koji izgled.

Punđa sa strane
© Getty Images

Elegantna nova punđa: oblikovana sa strane izgleda prefinjeno (prikazno na reviji Christian Dior)

Prognoza za trendove: sa punđom sa strane bićete ispred svih. Odlučite se za dorađeni čvor u kosi koji se nosi na sredini na potiljku! Šinjon se pomera na jednu stranu ka uvetu. Ta pozicija čini ovu frizuru atraktivnom i izgleda sasvim drugačije ok klasičnog čvora ili repa, karakteristika koja čini ovu punđu sa strane tako uspešnom. Uz elegantno oblikovanje - obično je kosa pažljivo zalizana i skupljena - nova šik frizura je savršena. To je frizura za proslave i velike prigode, i za svakodnevnu varijantu (na primer u stajlingu sa pocepanim farmerkama, običnom majicom i kožnom jaknom - u trendu!).

Uputstvo za oblikovanje: Punđa sa strane

Želite da saznate kako se pravi klasični šinjon na sasvim nov način? Onda pratite naših pet saveta!

Šta vam je potrebno: Četka, češalj, gel za kosu, gumica, ukosnice

 
  1. Očešljajte kosu pažljivo u jednu stranu preko ramena.

  2. Napravite niski razdeljak na suprotnoj strani.

  3. Nanesite količinu lešnika gela za kosu na koren. Zatim pažljivo nanesite proizvod za oblikovanje po dužinama koristeći češalj.

  4. Uvijte kosu u spiralu direktno iza uveta i vežite gumicom za kosu.

  5. Učvrstite ukosnicama i lakom za kosu i gotovo!

Video: Kako napraviti glamuroznu punđu sa strane

Ova drugačija, upletena verzija punđe sa strane je fantastična - i veoma jednostavna za oblikovanje! Naš video vam pokazuje kako da napravite ovu frizuru.

Otkrijte: Šik frizure