trend-hairstyles-milan-armani
Oblikovanje kose | Šik prilike

Uživajte gledajući fizure za 2012. predstavljene na Nedelji mode u Milanu

Modeli modne kuće Fendi i Džil Sander su nosili velike frizure iz pedesetih sa osmehom i pokojim migom. Istovremeno je Armani prikazao podignute frizure i sofisticirane pletenice. Mnogi modeli su imali raspuštenu kosu ležerno oblikovanu sa razdeljkom na sredini poput modela modne kuće Versaći ili sa blagim kovrdžama modne kuće Prada. Prikazaćemo Vam najlepše frizure Nedelje mode 2012.

Bogate kineskinje se postale cenjenije potrošačice na evropskoj modnoj sceni. To je možda razlog zašto je Nedelja mode u Milanu bila melem za oči ove godine. U 2012, moda je prihvatila dekorativne elemente i ukrase poput veštačkih dijamanata, perli, školjki i nitni. Konačno, i šareneni dezeni su se vratili! Šare na odeći prikazuju voće, čaure čilija, art deko dizajn u pozadini u prigušenim tonovima ili vatreno crvenoj ili laguna zelenoj boji.

Frizure 2012. odgovaraju ovom raskošnom stilu. Bujna kosa začešljana unazad, u pravoj bob frizuri fili njenoj imitaciji, predstavljena od strane modnih kuća Džil Sender i Fendi inspirisana je pedesetim godinama. Guči frizure su kombinovale elemente dvadesetih godina sa glatkim sjajnim kifovima i trunkom pank roka. U modnoj kući Misoni modeli su privukli dosta pažnje noseći pundje u stili Flamenko igračica. Tanki pramenovi kose su ležerno izvađeni iz punđe radi postizanja opuštenijeg izgleda. Punđe su ukrašene na klasičan flamenko način neobičnim češljevima na kojima se nalaze detalji u vidu zmijskih glava i motiva u najsvetlijim bojama duge. U nastavku ćete u našoj galeriji naći najlepše frizure 2012.

Frizure 2012. na Nedelji mode u Milanu