hairstyle-pictures
Oblikovanje kose | Šik prilike

Posmatranje zvezda u prolazu – Najbolji portreti frizura

Uživali smo u gledanju zvezda na crvenom tepihu, i pripremili smo najdragocenije portrete frizura samo za Vas! Našli smo glamurozne frizure za kratku, srednje dugu i dugu kosu koje možete prisvojiti kao sopstveni stil. Naši saveti za oblikovanje su kratki jer lako možete napraviti ove frizure.

Prava frizura je posebno važna kada ste pod svetlom reflektora i pred kamerama i fanovima. Javni događaji su uvek vredna otkrića posebnih, neobičnih, glamuroznih i predivnih fotografija frizura. Zvezde stoga ni ne pomislile da prisustvuju ovakvim događajima bez svojih partnera i čitave svite frizera. Fizura je nedovršena? Neki pramenovi nisu na mestu? Frizura se pokvarila u opštoj gužvi? Zvezde ne brinu! Frizeri su pri ruci da vrate svaku nemirnu dlaku na svoje mesto.

Cena svake frizure

Oblikovanje kose za velike događaje može se činiti kao mnogo posla, ali su rezultati vredni truda – a ponekad su prosto inspirativni. Frizure zvezda i poznatih ličnosti su glamurozne. Razigrani  rep Riz Viterspun, omiljeni klasični uglađeni izgled Gvinet Paltrou i romantična talasasta kosa Rouzi Hantington-Vajtli ocrtavaju sav glamur događaja. Ukoliko Vam ove frizure deluju previše komplikovano, ne dižite ruke odmah! Neke frizure samo izgledaju tako, ali su u suštini veoma jednostavne za oblikovanje. Kompleksna frizura ne znači obavezno da je komplikovano napraviti je.

Još uvek Vam zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Možda ćete promeniti mišljenje pošto pogledate sledeće frizure. Obećavamo, uz samo malo veštine možete oblikovati Vašu kosu baš kao Keri Muligan, Riz Viderspun i druge velike zvezde.

Linkovi:

Ovaj fenomenalan nakit za kosu predstavlja krunu svake frizure! >> redwood-fashion.com

Onlajn prodavnica danske dizajnerke u trendu, Margit Brand, nudi više od samo luksuznih večernjih haljina. Takođe ćete naći i drugu odeću poput haljina, bluza ali i različitih asesoara koji će uskoro postati hit >> margitbrandtstore.com