croissant-chanel
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Frizura u trendu: Frizura u obliku kroasana

Žudite za novom modom za kosu? Preporučujemo vam frizuru u obliku kroasana. Ova frizura u trendu XL veličine punđom će vam zasladiti dan. U potpunosti je bez kalorija! Šta čini ovu frizuru jos privlačnijom? Kosa u obliku kroasana je elegantna i ekstravagantna urolana u jedno. Nije nam nikad dosta ove frizure

Visoka moda, nije pariska poslastičarnica: Kroasan nije više samo neophodna namirnica za doručak za sladokusce - trendseteri su ga pretvorili u atraktivan srp. Ne u njihovom tanjiru već u kosi. Kroasan u kosi je punđa oblikovana u veliku verziju kroasana iz francuske poslastičarnice. Ovaj delikates u kosi je trend ove sezone i već se pojavljuje na revijama renomiranih modnih kuća. Na reviji Šanel Couture na primer, dizajner Karl Lagerfild je ukrasio svoje kreacije sa atraktivnim kroasanima u kosi. Da li vam se pojavio apetit?

 

Frizura u trendu: Frizura u obliku kroasana

© Getty Images

Ime je igra: Kosa skupljena na potiljku u obliku kroasana.

Nakon razbarušene polu podignute kose i čvorom na vrhu kao vodeći trendovi, kroasan dovodi frizure u novu dimenziju. Sa ovim izgledom u trendu, ravna kosa je oblikovana u urednu, nisku punđu u obliku srpa koja se prostire od potiljka do slepoočnice. Na taj način srp od kose podseća na lovorov venac - zaista dobitni stil! Fiksna strana ili razdeljak u sredini je klasični dodatak. Za mladalačkiji izgled i malo moderniji, duže šiške ("gringe") su idealni dodatak frizuri u obliku kroasana. 

 

Frizura u obliku kroasana: Posebna nega

© Getty Images

Trenutak slave: Spreda, XL punđa podseća na Princezu Leju iz filma Star Wars

Spustiti standarde? Možete učiniti to sa različitom frizurom. Kosa u obliku srpa s druge strane nema veze sa skromnošću - ulazi na velika vrata. Koji je recept uspeha frizure u obliku kroasana? Futuristička i pomalo retro, dramatična i elegantna - popularna velika punđa lagano i stilizovano spaja suprotnosti. To je ono što čini ovu oplemenjenu frizuru tako fleksibilno u modi takođe: Ova frizura je stvorena za jednu večernju haljinu a preslatka punđa je holivudska varijanta za koktel haljine. Sa džinsom i majicom, kroasan u kosi će sigurno privući zadivljene poglede kao ukusan stil kontrasta!