updos
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Sklanjanje kose sa lica

Pokažite svetu vaše lice u potpunosti. Volite duge šiške. Vaša kosa ima loš dan ali šta je bilo, bilo je. To znači da vam je potrebna promena. Želimo da vam pokažemo najbolje ideje za najlepše frizure bez šiški, od ležernih do ultra glamuroznih

Frizura bez šiški
© Getty Images

Tako jednostavno a tako glamurozno.

Istina, šiške su veoma u trendu ali ponekad prekriju celo lice. Zašto da krijete vaše lepe oči ili koren kose? Probajte povremeno da sklonite kosu sa lica; sigurno će vam predivno stajati. Većina žena dobro izgleda sa kosom očešljanom unazad osim ako nemaju posebno visoko čelo. Najbolja stvar ove frizure jeste da pristaje bilo kojoj dužini kose. Jedna jedina prelepa šnala može da pretvori kratku piksi frizuru u pravi hit. Odjednom, će duga kosa izgledati iznenađujuće drugačije sa kosom podignutom visoko sa strane.

Najbolji uslovi za nošenje zalizane kose unazad

Sveže oprana kosa je predivna. Međutim nije tako jednostavna za oblikovanje. Nakon balzama ili tretmana za kosu, kutikula je raspoređena ravnomerno i glatko. To utiče na interakciju između pojedinačnih vlasi. One klize jedna ka drugoj umesto da podržavaju strukturu oblikovanja kose. To ne pomaže kada želite da skupite kosu.

Prema tome, bolje bi bilo da ne isprobavate ove frizure sa sveže opranom kosom. Nekoliko trikova mogu da pomognu da se lakše kontroliše kosa. Nanesite malo pene ili losiona za postojanost na mokru kosu i prosušite kosu. Ili, možete blago da natapirate kosu i nanesete malo laka.

Zvezde koje nose kosu zalizanu unazad

Otkrijte: Podignute frizure