trend-hairstyles-2012
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Nove frizure sa Nedelje mode u Njujorku

Na nekoliko dana Velika jabuka je ponovo bila centar modnog sveta. Na Menhetnu, u srcu Njujorka, dizajneri su predstavili modu za predstojeću sezonu jesen/zima. Naravno, adekvatne frizure su pratile svu novu garderobu. Nadajmo se da ćete uživati u našem izboru najlepših frizura za sezonu jesen zima 2012/2013. iz modnog metropolisa Njujorka.

© Getty Images

Rajfom za kosu je model dizajnerke Karoline Herere obuzdao bujnu kosu pozadi

„Frizura je druga najvažnija stvar da bi odeća blistala.“ Ovo je glavno pravilo koje dominira u modnim kućama  Ana Sui, Dijane von Furstenberg, DKNY i Mark od Mark Džejkobsa. Stoga su i njihove modne linije prikazali modeli koji su uglavnom nosili razdeljak sa jedne strane i kosu sakupljenu na vratu. Ove frizure svakako nisu našle mesto kod dizajnera Karoline Herere, Dereka Lama i Oskara de la Rente. Oni su se očigledno odlučili za velike frizure sa puno volumena na vrhu glave. Altuzara i Rag and Bone su bili potpuno sigurni da su savršena kombinacija za njihove kreacija za sezonu jesen/zima neravan razdeljak na sredini u kombinaciji sa proređenom dugom talasastom kosom.

Nove frizure iz Njujorka

Nismo razgledali samo prelepe frizure već smo se odlučili da pronađemo istinski najbolje, one koje su različite, ekstravagantne i intrigantne. Modne revije u Njujorku su svakako ispunile ono što su obećale. Najbolji frizeri su se uspešno nadmetali sa dizajnerima za počasti najkreativnijih. Imitacije bob frizura sa dosta volumena i velikim šnalama posutim zvezdama modne kuće Rodart, podignute frizure kombinovane sa pletenicama Son Jung Van i velike kovrdže Lile Rouz svakako nisu bile jedine ekstravagantne frizure viđene na revijama Nedelje mode u Njujorku.

U našoj galeriji u nastavku ćemo Vam prikazati neke od frizura koje imaju potencijala da budu novi trend u sezoni zima/jesen 2012/2013. Uživajte u našim fotografijama sa Nedelje mode u Njujorku!

Dizajni frizura sa Nedelje mode u Njujorku 2012/2013.

Linkovi:

Sve u vezi Njujorške modne revije  >> nymag.com/fashion

Opsežan izveštaj o modnim revijama na Nedelji mode u Njujorku  >> style.com