short-hair-hairstyle-michelle-williams
Oblikovanje kose | Pletenice

Sa „Crvenog tepiha“: Dodela nagrada „Zlatni globus 2011“

Crveni tepih je bio odmotan, a holivudske zvezde i poznate ličnosti su se koračajući na njemu pridružile dešavanju. Kao i uvek, i ove godine je ovo dešavanje privuklo našu pažnju. Zvezde su na dodeli nagrada „Zlatni globus“ 16. januara 2011. takođe predstavile novi modni trend frizura, od kojih su neke bile ekscentrične, neke glamurozne, neke u trendu, ali sve su zajedno zanimljive.

Po 68. put prelepe holivudske zvezde su se prošetale crvenim tepihom ka Beverli Hilton hotelu. Blistale su u svojim glamuroznim večernjim toaletama i dugačkim haljinama modnih kreatora. Kao i mnogo puta ranije, frizure su pridavale na značaju glamuroznosti ovih prelepih žena. Na otvaranju predstojeće sezone dodele nagrada, ženske frizure doprinele su veličanstvenosti događaja. Sam krem filmske scene prikazao je razne frizure: prefinjena „podignuta kosa“, savršene frizure u stilu šezdesetih kao i ženstvene lokne. Izvanredno je da su savršeno oblikovane klasične frizure aktuelni modni trend.


Izdvajamo za Vas deset najprivlačnijih frizura. Pored toga, oduševićete se slikama pet savršeno oblikovanih muških frizura. 

Dodela nagrada „Zlatni globus 2011“: najbolje frizure poznatih ličnosti