trend-hairstyles-men
Oblikovanje kose | Muškarce

Trendi muške frizure: odlična kosa za Njega

Žene ljubomorno primećuju da kosa kod muškaraca raste brže nego njihova, na stranu to što im je i gušća kosa i postojana frizura, bar dok su u mlađim godinama. Pošto mladići ni ne razmišljaju da izađu iz kuće, a da prethodno ne nameste “kul” frizuru, za Vas predstavljamo naše omiljene trendi muške frizure

Da li više volite da Vam je kosa glatko zalizana gelom kao Gutenbergova, duga i opuštena kao kod Džonija Depa ili kratka i oštra kao što ima Džordž Kluni? Verujemo da sve dolazi u obzir. Dokle god frizura izgleda sređeno i ide uz Vašu ličnost. Osim što Vas šiša, Vaš frizer stilista Vam može pomoći da pronađete adekvatnu frizuru za Vas. Voleli bismo da Vam preporučimo neke frizure, samo ukoliko još uvek tragate za nekim ličnim stilom.

Nega muške kose je pojednostavljena!

Muškarci su po prirodi praktični. Vole da koriste njima svojstven mirišljavi gel za tuširanje za telo i kosu. To je praktično rešenje. Po našem mišljenju, to je loša ideja. Kosa muškaraca je zapravo preosetljiva i želi da se ophode prema njoj nežno i brižno. Gelovi za tuširanje obično sadrže deterdžente koji sasušuju kako kožu tako i kosu. Muškarci zato treba da traže odgovarajući šampon za njihov tip kose. Za glatku kosu trebalo bi koristiti šampon za veći volumen, a šampon za oštećenu kosu ima bolji efekat za gustu talasastu kosu. Šampon za normalan tip kose je najprikladniji ako perete kosu svaki dan. To će dati kosi muškarca neophodan sjaj, neće je izravnati i blaga je za teme glave.

Trendi muške frizure: odlična kosa za Njega