spiky-hair
Oblikovanje kose | Muškarce

Muškarci koji nose frizuru sa šiljcima

Fizure sa šiljcima izgledaju hrabro i strastveno. Ipak, ova frizura je pogodna i za otmene događaje. Naši saveti za oblikovanje kose će Vam pomoći da napravite frizuru sa šiljcima kako treba, a zvezde u našoj galeriji Vas mogu dodatno inspirisati

Sve više i više muških zvezda nosi privlačne, napadne frizure sa šiljcima. Pravo je malo čudo kako je toliko muškaraca prihvatilo novi stil! Frizura sa šiljcima dobro stoji različitim tipovima muškaraca poput zgodnog glumca Zeka Efrona, sjajnog mladog modela i glumca Maksa Ajronsa (sina Džeremi Ajronsa), iskusnih muškaraca u srednjim godinama, poput glumca Gebrijela Mahta, i zvezda poput Džeremija Irvina, koji bi i dalje mogao da prođe kao klinac iz komšiluka.

Muške frizure sa šiljcima

Muškarci izgledaju sportski, uredno i privlačno sa “šiljcima”. Ko bi mogao da traži više? Ova frizura će svakako imati željeni efekat i na ženu Vaših snova. Izgled nije komplikovan. Jedini uslov je dovoljno kose na vrhu Vaše glave.

Kosa sa strane je uvek malo kraća od gornje kose za šiljasti izgled. Na vrhu, kosa ne bi trebalo da bude kraća od 3 cm kako bi mogli da se oblikuju dovoljno dugi “šiljci”. Vrhovi “šiljaka” mogu nasumično da budu usmereni u bilo kom smeru (pogledajte frizuru Kolina Eglesfilda iznad) ili da zajedno formiraju vrh od kose (pogledajte sliku Maksa Ajronsa u našoj galeriji u nastavku).

Možda bi trebalo da budete sveže obrijani kako Vaša frizura sa šiljcima ne bi izgledala previše divlje za otmene događaje. Mada, “brada od 3 dana” može ići savršeno uz Vašu frizuru sa šiljcima. Stoga nema razloga da ne kombinujete frizuru sa šiljcima i tek izraslu bradu sa odelom i kravatom.

Saveti za oblikovanje za muške frizure sa šiljcima

Tražite od svog frizera da Vas ošiša da biste napravili “šiljke”. Možete konsultovati i “Schwarzkopf” profesionalnog frizera u svom kraju oko izbora prave frizure. Ostatak zavisi od Vaše kreativnosti prilikom oblikovanja, koje zahteva gel i vosak za kosu. Upotrebite lak za kosu za snažniji i dugotrajniji oblik.

Galerija: Muške frizure sa šiljcima