Muškarac sa dugom kosom i naočarima
Oblikovanje kose | Muškarce

Ove frizure pomažu muškarcima da prikriju zaliske

Čak i mladi muškarci imaju zaliske, ali sa odgovarajućom frizurom, oni lako mogu da se prikriju. Imamo savete kako da zalisci nestanu

Linija kose se postepeno povlači sve više i više od vašeg čela sve dok se slepoočnice ne otkriju. Ali to nije razlog za očajanje. Postoje zanimljive i moderne frizure za muškarce koje mogu sasvim da prikriju zaliske. Najbolja stvar našeg spiska frizura: postoje frizure za svaku dužinu kose i za svačiji ukus. Vi odlučujete da li hoćete ultra kratki Buzzcut ili trendi mušku punđu. Zahvaljujući ovim i drugim frizurama, vaši zalisci će biti stvar prošlosti.

Sa razdeljkom sa strane zalisci nestaju

U ranoj fazi povlačenja kose zalisci mogu da se prikriju razdeljkom na jednoj strani prekrivajući taj deo. Porazgovarajte sa svojim frizerom o frizuri koja vam omogućuje razdeljak sa strane. Kada oblikujete kosu, zaližete je s jedne strane prikrivajući zaliske sa čela i glave, tako da se druga strana jedva vidi. Sa češljem izdvojite kosu precizno. Učvrstite voskom ili pomadom. Ova frizura je savršena za modernog dendija. Hipsteri je nose sa punom bradom. Prednost: frizura izgleda veoma uredno - a džentlmenima super stoji!

Duge šiške prekrivaju zaliske

Muškarci sa dugim šiškama

Duge šiške su moderan način da se prikriju zalisci.

Ako i dalje imate gustu kosu, možete da je pustite da naraste i da ošišate šike. Muškarci sa ravnom kosom mogu da imaju moderno oblikovane šiške koje se nose prebačene napred. Kovrdže dobro izgledaju sa stepenastom Undercut frizurom sa blagim tranzicijama. Muškarci sa visokim čelom i zaliscima mogu da probaju šiške koje se sužavaju u sredini. Prebacite ih napred da bi ih oblikovali dozvoljavajući da padnu preko lica. Puder za volumen čini da vaša kosa izgleda punije, a vosak sa mat finišom daje teksturu izgledu. Proizvodi za sjaj, s druge strane, čine da kosa izgleda tanje.

Duge šiške dobro prikrivaju zaliske

Frizure sa dugim slojevima, poput Šega ili surferskog izgleda, efikasno kriju zaliske. Šeg, na primer, igra se sa dužinama i stvara utisak punoće. Šampon za suvo pranje ili puder za volumen stvaraju mat efekat i dodaju volumen. Surferski izgled dužine do brade ili do ramena sa razdeljkom na strani automatski pokriva najmanje jednu stranu zaliska. Savet za oblikovanje: koristite mat pastu ili lak za kosu za ove frizure i istaknite pojedinačne pramenove prstima ali nemojte preterati sa proizvodima.

Čvrsta muška punđa odvlači pažnju od zalizaka

Vežite dugu kosu u čvrstu mušku punđu. Zalisci neće nestati ali će vam se otvoriti lice koje će biti u centru pažnje. Dodajte i punu bradu i niko neće više primećivati vaše čelo. Kako bi muška punđa bila efektna, trebalo bi da imate relativno gustu kosu. Ako vam je kosa tanka ili se stanjuje, izaberite različite stilove. Za zalizani izgled, utrljajte vosak u kosu i rasporedite ga sa češljem ako je neophodno.

Buzzcut pruža blag prelaz zaliscima

Muškarac sa zaliscima i Buzzcut frizurom

Tranzicija između kratke kose i zalizaka je skoro neprimetna ako nosite Buzzcut frizuru

Buzzcut je poslednja šansa za ozbiljne zaliske. Ova moderna frizura u trendu je savršen način da ublažite sve istaknute pečate. Tranzicija između veoma kratke kose i bez kose je postepena jer je u ovoj frizuri kosa toliko kratka da je skalp vidljiv. Još jedan plus: ne zahteva oblikovanje. Međutim, Buzzcut frizura traži redovno održavanje te minimalne dužine. Možete to lako uraditi sami kod kuće ali idite kod frizera da bi sredili nepravilan skalp.