Žena sa naočarima gleda zalazak sunca
Oblikovanje kose | Leto

Toplotni talas: savršene letnje frizure za Aperitiv

Vruće je i hteli biste da osetite svež povetarac oko vrata? Naše letnje frizure u trendu su idealne za to. Pokazaćemo vam kako se brzo i jednostavno prave lagane frizure za vrele gradske dane.

Leto u Gradu: volite kada sunce zalazi i kad su zidovi zgrada još uvek topli od dana. Ono kada stojite na otmenoj terasi na krovu sa prijateljima i gledate ceo grad, držeći piće u ruci i uživajući u prelepoj letnjoj večeri u vašem gradu. Kreirali smo ovu kolekciju prelepih brzih i jednostavnih letnjih frizura za vas kako bi uvek imali savršenu oblikovanu frizuru.

Favorit za sva vremena: Kruna od pletenice

Pogled s leđa tamnokose žene sa pletenom kosom

Ovaj klasik je pravi evergrin među svim pletenim stilovima

Baka zna najbolje. Ona je već nosila ovaj stil u mladosti a Kruna od pletenica ostala je u trendu do danas. Ovaj zanimljivi izgled je prijatan i lagan i zaista moderan za grad.

 

Kako frizura sa pletenicom ne bi izgledala previše ozbiljno za sledeći Aperitiv, izaberite razbarušeni stil sa nekoliko pramenova koji padaju s prednje strane.

 

Kako bi upotpunili vaš stil gradske devojke, bez obzira da li ste u bašti nekog kafića ili na modernom mestu, obucite lepu lepršavu suknu i bele patike.

Brzo i savršeno oblikovana frizura sa Visokim konjskim repom

Plava žena sa letnjom haljinom i repom

Letnja frizura za dugu kosu se pravi u nekoliko minuta

Sa dugom kosom pogotovo postaje pravi letnji hit. Upravo zbog toga pravi gradski ljubitelji mode računaju na Visoki rep. Skupljen konjski rep je veoma lagan i jednostavan.

 

Ako hoćete da se istaknete, vežite kosu malo više na glavi.

 

Zalizani izgled je isto tako prikladan za aperitiv i upotpunjuje vašu malu crnu haljinu. Kako vaša gumica ne bi skliznula, jednostavno vežite pramen kose oko nje i zakačite ukosnicom ispod repa.

Nisko i elegantno: evo kako da nosite Nisku punđu nakon posla

Elegantna alternativna varijanta Razbarušene punđe je Niska punđa - još jedna trendi letnja frizura za dugu kosu. Ovaj jednostavni izgled je idealan sa poslovim autfitom za dešavanja posle posla sa kolegama u luksuznom kafiću ili za opušteno piće sa prijateljima. Naš savet: lagano vezati Nisku punđu, tako da ne izgleda previše konzervativno.

660x545_Woman-with-scarf-tied-around-her-hair
Niska punđa se savršeno kombinuje sa veselim i elegantnim haljinama.