Blogerka Janina Pfau sa plavim pramenovima i smeđim morskim talasima koje povetarac nežno pomera
Oblikovanje kose | Leto

Kako postići savršene Morske talase

Maštate o letu, moru i morskim vibracijama? San može postati stvarnost...u vašoj kosi! Morski talasi su trenutno izgled u trendu - bilo koje sezone. Ali kako postići najtraženije talase na glavi? Jednostavno sa korak po korak uputstvom. Da vidimo!


Uputstvo: korak po korak uputstvo za savršene morske talase

Korak 1: Prvo, napravite razdeljak na sredini u sveže opranoj kosi prosušenom peškirom i utrljajte malo pene za dobijanje veće postojanosti.
 
Korak 2: Počnite da sušite sa jedne strane, od pozadi ka napred, fenirajte sa velikom okruglom četkom.
 
Korak 3: nanesite zaštitu od toplote u kosu i pustite da se osuši dok se ne ugreje pegla za kovrdžanje kose. Zatim, uzmite široki pramen kose, držite peglu za kovrdžanje kose nekoliko centimetara od korena i uvijte pramen oko pegle. Uvijte celu kosu na ovaj način i pustite je da se dobro ohladi.
 
Korak 4: Sada je vreme da ponovo poradite na već uvijenim pramenovima. Uvijte pojedinačne pramenove i obmotajte ih oko pegle još jednom, ovog puta bliže korenu.
 
Korak 5: Nežno prođite prstima kroz uvijene pramenove kako bi ih opustili.
 
Korak 6: Naprskajte speciijalni sprej za difinisanje morskih talasa na vaše ležerne kovrdže i nežno utrljajte još jednom. Završite sa blagim lakom za kosu - vaši savršeni morski talasi su gotovi!
 
Savet: Morski talasi imaju pravo da budu malo manje savršeni - baš kao da ste pustili kosu da se osuši na povetarcu na plaži. Za više volumena, samo nanesite malo pudera u vaše talase. 

800x600_rear-view-woman-with-long-beach-waves-with-balayage
Blaga tranzicija sa tamnog korena ka svetlijim krajevima savršeno će upotpuniti ovaj izgled.