bridal-hairstyles-2
Oblikovanje kose | Leto

Blog trendovi: Ležerne frizure za bračne zavete

Trend ovog leta su nonšalantne i prijatne neformalne frizure. Blogerke sada objedinjavaju ovaj trend zanosnih frizura i u izbor za venčanje – sa potpuno šarmantnim rezultatima.

Opuštene i nonšalantne letnje frizure lne ostavljaju mesta za sumnju, jer malo manje savršenstva je šarmantno. Danas su neuzbudljive frizure prihvatljive za svakodnevnicu, ali da li ovakve frizure mogu da prođu i na svečanostima kao što su venčanja? Mnoge buduće mlade možda odbacuju i samu ideju bilo čega ležernog kada je venčanje u pitanju. Ipak, svaki detalj na venčanju je planiran i trebalo bi da bude savršen, uključujući i frizuru mlade. Sama ideja da bi mlada trebalo sama da oblikuje svoju frizuru za venčanje može delovati čudno mnogim mladama.

Zašto je to tako? Blogeri na sajtu 'A Cup of Jo' ssu već prihvatili trend pojednostavljivanja frizura za mlade. Suština trenda nije davanje bračnih zaveta sa neurednom kosom. Naprotiv, iza svega toga se krije ideja da se frizure dizanera Kalvina Klajna i Proenze Šaulera, prikazane na njihovim kolekcijama za sezonu proleće leto, iskoriste kao frizure za venčanja. To je izraz novih opuštenih stilova i iskrenog napuštanja svih pokušaja za savršenstvom.

Njujorška blogerka Džoana Godard je oblikovala svoju frizuru u predivnu punđu demonstrirajući fantastičnu kombinaciju kontrolisanog oblikovanja i umešnog struktuiranja. Naravno, potrebno je malo hrabrosti da sami napravite svoju frizuru za venčanje. Dok je prijateljica nije nije ohrabrila, ni Džoana nije bila sigurna da li da sama oblikuje svoju frizuru za venčanje. Sada Vam dve prijateljice pokazuju kako da oblikujete njihovu kul frizuru za venčanje.

Ležerna moda Kalvina Klajna i Proenze Šaulera
© AFP / Getty Images, Getty Images

Trend prikazan u kolekciji proleće leto 2011. Kalvina Klajna i Proenze Šaulera iako ležeran, detaljno je struktuiran. Sada je ovaj trend deo i mode venčanja

Linkovi ka sajtovima koji se bave frizurama za venčanja:

Džoanin kestenjasta punđa >> joannagoddard.blogspot.com

Za dodatnu inspiraciju >> rockmywedding.co.uk

Otkrijte: Leto Venčanje