Žena sa Konjskim repom
Oblikovanje kose | Konjski rep

Kako nositi Konjski rep u 2018

Ove sezone Konjski rep je ponovo na potiljku okružen modernim aksesoarima za kosu. Reći ćemo vam kako da oblikujete moderan Konjski rep. Naša galerija sa najboljim frizurama sa konjskim repom prikazuje najmodernije varijante ovog trenda.

Poslednjih godina, Konjski rep je napredovao u odnosu na klasično devojačko izdanje. Nijedna druga frizura nije toliko jednostavna i brza, svestrana i prilagodljiva. Konjski rep je zaista univerzalan. Možete ga nositi za poslovni intervju, a isto tako i u teretani. Svetski modni dizajneri vole konjski rep i redovno ga prikazuju na revijama. Sa odgovarajućim potezom, možete pretvoriti ovu frizuru za svaki dan u pravu atraktivnu frizuru.

Niski Konjski rep - spustite ga dole

Žena sa Konjskim repom na jednoj strani

Niski Konjski rep vas spašava kad je kosi loš dan i veoma je moderan ulični izgled u 2018.

U 2018. Konjski rep se spušta dole, s temena prelazi na potiljak. Primetili smo takozvani niski Konjski rep na ulicama vodećih modnih gradova od Pariza do Njujorka. Pratite naša uputstva kako biste postigli ovaj izgled.

Pet koraka do savršenog konjskog repa.

  1. Skupite kosu na potiljku i gurnite je pozadi.
  2. Poravnajte kosu ravnomerno sa četkom.
  3. Za super uglađeni i uredan izgled upotrebite aparat za ispravljanje kose.
  4. Na kraju, vežite gumicom za kosu ili dekorativnom trakom. Savet: možete takođe da vežete pramen kose oko tanke gumice koja će tako biti nevidljiva.
  5. Savet: rep duže traje kada kosa nije sveže oprana zato što gumica bolje drži. Za ravnu i tanku kosu bolje je da je oprana bar dan ranije.

U našoj galeriji, objedinili smo frizure sa Konjskim repom u raznim stilovima, od retro do klasičnog, od niskog do polu podignutog, i neke od najmodernijih aksesoara sezone: