Žena sa Najboljim pletenicama
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Schwarzkopfove frizure u trendu za 2019 - Za moderne avanturistkinje: Najbolje pletenice

Svi želimo da imamo stil koji niko drugi nema. Stil koji prikazuje ličnost i ističe naš identitet. Schwarzkopfove frizure u trendu TrendLooks 2019 su kreirane za jaku, samouverenu, moćnu ženu. Stručnjak za kosu Armin Morbak je osmislio pet frizura. Ovde predstavljamo frizuru Najbolje pletenice, trendi pletenu frizuru za moderne, opuštene junakinje.

800x600_woman-best-braids
Samouverene i jake: o tome se radi kada je u pitanju TrendLook frizura Najbolje pletenice.
800x600_best_braids_side

Pletenice su kreativne i fleksibilne kao i vi.

Jedan od NAJVEĆIH trendova kose u 2018: pletenice. Bilo da su bokserske pletenice, pletena kruna ili klasična Francuska pletenica - kreativne, umetničke pletenice su trenutno svuda, svi trendseteri ih nose. Schwarzkopfov stilista Armin Morbak je protumačio ovaj trend na svoj način, razvijajući pleteni stil kao jednu od TrendLooks frizura za 2019. Najbolje pletenice kombinuju tradiciju (ipak pletenje postoji milenijumima) sa super modernom, individualnom crtom. „Želeo sam da stvorim pletenice inspirisane različitim kulturama - ne samo tradicionalne Bavarske pletenice. Naše pletenice me podsećaju na Vikinge”, rekao je Armin Morbak. Definitivno je ovo izgled za moderne avanturistkinje poput manekenke Kjane Aleksis!


Šta čini TrendLook frizuru Najbolje pletenice jedinstvenom

  • Uredno, pecizno pletenje bez kose koja viri? To ovde nije slučaj. Schwarzkopfova TrendLook frizura Najbolje pletenice dozvoljava malo „razbarušeniji izgled” - kao da su pletenice doživele neku avanturu!
  • Da biste postigli izgled, kosa bi trebalo da bude dužine malo duže od ramena. Duge, na vrhu glave umotane pletenice su karakteristične za stil Najbolje pletenice.
  • Frizura se deli na dva dela: pozadi je kosa vezana u konjski rep, a na vrhu stoji nešto poput „pletene krune”.

Kako oblikovati Najbolje pletenice u stvarnom životu

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-1
Otkrijte korak po korak kako da napravite frizuru Najbolje pletenice kod kuće
  1. Prvo, dobro očešljajte kosu i skupite gornji deo u polu konjski rep. Zakačite ga gore da ne smeta.
  2. Nanesite malo gela za strukturu u preostalu kosu i skupite je u konjski rep srednje visine.
  3. Ispletite ovaj deo i učvrstite gumicom za kosu.
  4. Pustite kosu koja je skupljena u polu konjski rep u koraku 1. Podelite na dva dela pomoću četke. Napravite pletenicu u svakoj polovini i učvrstite svaku pletenicu gumicom za kosu.
  5. Ukrstite dve pletenice na vrhu glave i uvijte jednu oko druge - ali ne previše precizno! Sa ukosnicama namestite i učvrstite.
  6. Na kraju, završite lakom za kosu. Sada imate frizuru koja će izdržati sve.

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-2-5
Najbolje pletenice nisu komplikovane - sigurno ćete uspeti u prvom pokušaju!
Tutorijal Najbolje pletenice Kjane Aleksis Korak 6

Stilizovani profil: Trendlook frizura iz profila

Savet: jednostavnije je isplesti pletenice ako kosa nije sveže oprana. Imaće više strukture i pletenice će bolje stajati. Idealno: operite kosu veče pre, a oblikujte ujutro.


Gde i kako možete nositi ovaj izgled - i ostale četiri frizure TrendLooks? Kjana i naše druge manekenke razgovaraju o tome detaljnije pred kamerama: