Žena sa srednje dugom kosom - trendovi frizura za 2019
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Trendovi za kratku i srednje dugu kosu za 2019

Nova sezona donosi puno prelepih frizura! Evo najmodernijih kratkih frizura u trendu za srednje dugu kosu


2018. je bila fantastična godina: trendovi poput balajaža, zalizani izgled i pletene frizure su zasladili promenu sezona. Ali radujemo se i novoj godini.  Pssst... Imamo jednu reč za vas: minival! Evo frizure u trendu za kratku i srednje dugu kosu u 2019.

Frizure u trendu za 2019: kratki bob

Žena sa bobom - frizure u trendu za 2019

Kratki bob je dužine do brade ili kraći - idealna frizura u trendu za gustu kosu.

Kada čujemo „kratki bob”, da li se odmah setite Viktorije Bekam? I mi! Frizura koju je ova ikona stila nosila pre par godina je potpuni hit u 2019. Evo ključni faktori: kosa bi trebalo da bude relativno gusta. Frizer bi trebalo da vas ošiša na dužinu do brade. Neophodno: važno je da frizura nije ošišana ravno nego blago ukoso. Lepota ove frizure? Fleksibilan, promenljiv stil. Bilo da je elegantan (zalizani izgled), mega fensi (mokar izgled) ili ležeran (blagi talasi). Sve je moguće sa ovom frizurom!


Frizure u trendu za 2019 - Francuska frizura za srednje dugu kosu

Oh la la! Francuska frizura je takođe jedan od trendova za 2019. Ovaj prelepi nevini izgled dolazi zajedno sa nemirnim slojevitim šiškama. Ko može biti bolji uzor stila od Francusknja? One prosto znaju kako se to radi. Za Francusku frizuru kosa je ošišana (više ili manje) dužine do ramena. Karakteristika ovog stila u trendu su definitivno šiške. One su slojevite, stepenaste. Idealno bi bilo da budu u nivou očiju, da izgledaju nonšalantno izrasle i pomalo predugačke. To je ono što čini ovaj francuski izgled tako modernim: tako je prelepo neuglađen, neformalan i ležeran. Blagi talasi čine ovaj stil još opuštenijim. „Kao da ste upravo izašli iz kreveta” izgled nije nikad izgledao tako dobro! 


Frizure u trendu za 2019: minival za srednje dugu i kratku kosu

Žena sa minivalom - frizure u trendu za 2019

Želite blage talase bez napora? Minival je za vas.

Da, u pravu ste: u 2019, minival je u trendu za žene sa srednje dugom i kratkom kosom. Ne brinite, danas minival nije ni blizu onog starog izgleda iz 80-tih. Važne informacija za one koji razmišljaju o minivalu: minival treba uvek i samo da uradi frizer u salonu. Moglo bi da krene sasvim naopako kad biste pokušali da eksperimentišete sami kod kuće! Ako ste uplašeni, izgledaćete kao pudla, dozvolite nam da uklonimo važe brige: novi minival pretvara ravnu kosu u prelepe morske talase - tako da nećete morati da posežete za aparatom za ispravljanje ili kovrdžanje kose. Minival za srednje dugu kosu za prirodan i nežni rezultat.


Frizure u trendu za 2019: neuglađeni bob za srednje dugu i kratku kosu

Blogerka Maša Segvik je potvrdila da je neuglađeni bob zauzeo svoje mesto u frizurama u trendu za 2019. Iako je poznat kao „neuglađeni”, bilo mu je potrebno malo pomoći da dođe dotle. Idealno bi bilo da kosa bude dužine negde između brade i ramena, sa slojevima. Savet za oblikovanje: nakon pranja, nanesite malo pene za oblikovanje i zatim jednostavno osušite difuzerom sa glavom okrenutom ka dole - ili umesto toga, koristeći okruglu četku. Zatim, dodajte nekoliko slučajnih, nesavšrenih kovrdža sa aparatom za ispravljanje ili kovrdžanje kose. Olabavite malo prstima i završite lakom za kosu. Neuglađeni bob se može nositi sa razdeljkom na sredini ili razdeljkom sa strane.


Frizure u trendu za 2019: Kratka frizura

Žena sa kratkom kosom - frizure u trendu za 2019

Moderna kratka frizura: teško je nadmašit frizuru koja pristaje svim teksturama kose!

Rec, rec, kosa neka ide! U 2019, kratka kosa se definitivno nalazi na spisku najmodernijih trendova frizura. Dečačka kratka frizura je savršena za žene sa gustom kosom i izražajnim crtama lica, jer ovaj izgled posebno ističe oči. Poznate osobe poput Mišel Vilijams obožavaju ovu frizuru jer je neverovatno promenljiva. Više volite elegantni stil? Oblikujte zalizano i dodajte lepu traku za kosu na primer. Želite hladniji izgled? Izaberite mokar izgled. A za nešto zabavnije i romantičnije, dodajte slatke kovrdže. Frizura za sve!

Otkrijte: Frizure Hair Styling