Žena sa dugom kosom - trendovi frizura 2019
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Frizure u trendu za 2019: najlepše frizure za dugu kosu

Mnoge žene maštaju o dugoj kosi. A u 2019, mnoge lepe frizure za dugu kosu nas očekaju. Otkrivamo vam najbolje trendove frizura za žene sa dugom kosom


„Što manje to bolje” - je moto za kosu u 2019. Prirodni, izgled bez šminke je stigao i u našu kosu. To su dobre vesti za sve žene koje se ne prihvataju da se odredknu svojih prirodnih talasa. Imate prirodnu strukturu i pokret u kosi? Istaknite ga sa sprejem za teksturu! Negovana, sjajna duga kosa i oštre, neuglađene frizure ističu našu prirodnu lepotu. Jednostavne frizure kao razbarušena punđa su savršene za svaki dan. Samo malo proizvoda za oblikovanje učiniće dobro vašoj kosi i pomoći će vam u svakodnevnom oblikovanju. U duhu pozitivizma tela, u 2019. slavimo našu unutrašnju lepotu i iznosimo je da je sve vide. Otkrijte najbolje u najlepšim frizurama sa dugom kosom za žene u 2019.


Prirodne frizure u trendu 2019: duga, prirodna kosa

Žena sa dugom crnom kosom - frizure u trendu za 2019.

Jedan od najvećih trendova je usmeravanje ka prirodnim, jednostavnim frizurama. Duga kosa je ošišana u jednu dužinu i pada lagano preko ramena. Savet: nosite je sa razdeljkom na sredini i dodajte malo spreja za teksturu na dužine, kako bi pomoglo vašoj prirodnoj strukturi kose da izgleda još bolje. Slatki dodatak: šnalice koje drže kosu pozadi s druge strane lica.


Jednostavne frizure u trendu za 2019: lagane frizure

Žena sa prirodnim talasima - frizure u trendu za 2019

Razbarušena punđa je ležerna, nepretenciozni način da se skupi kosa. To je najprirodnija i jednostavnija verzija podignute frizure. Inspiracija za stil uz ovu frizuru: manekenke u bekstejdžu, nakon revije, koje brzo skupljaju duge kovrdže i stavljaju ih na vrh glave. Pojedinačnim pramenovima je dozvoljeno da ispadaju bilo gde iz razbarušene punđe. Specijalni savet: obogatite frizuru privlačnim mirisnim parfemom za kosu.


Opuštene frizure u trendu za 2019: prirodni talasi

Oni kojima je priroda podarila prirodne talase zaista se mogu radovati 2019. To je zato što razbarušene frizure sa prirodnim talasima veoma u trendu. Savet: pustite da se vaša duga kosa prirodno osuši, nanesite malo balzama ili pene i gotovo! Ako imate ravnu kosu, pokušajte jednostavni trik. Nakon pranja kose uveče, ispletite dve pletenice i spavajte sa njima. Sledećeg jutra ih raspletite da biste dobili jednostavne, prirodne talase.


Konjski rep: ostaje frizura u trendu i u 2019

Najlakša, najomiljenija frizura u trendu je konjski rep. U 2019. ga kombinujte sa šiškama. Za dnevnu varijantu, konjski rep iz 80-tih vezan sa platnenom gumicom je atraktivan izgled. Za večernju, prebacite se na zalizani konjski rep i vežite ga pramenom kose. Ukrasite stil sa aksesoarima kao što je traka ili mašna da biste pretvorili konjski rep u upečatljivi stil.


Duga kosa + šiške u 2019

Žena sa prirodnim talasima - frizure u trendu za 2019

Mikro-šiške stvaraju ekstravagantni stil. Morate biti hrabri da biste ošišali kosu na čelu tako radikalno, ali ćete biti nagrađeni sa jedinstvenim, senzacionalnim stilom. Francuska frizura sa predugim šiškama je takođe sjajan izgled za dugu kosu. Zasnovan na ikonama francuskog stila iz 70-tih, Francuska frizura izgleda ležerno i elegantno - tipično francuski. Za to, slojevi idu od šiški, ka bradi - i sve je neuglađeno oblikovano.

Frizure u trendu za 2019: zalizana duga kosa

Blistava mokra kosa prelazi sa revija na ulicu u 2019. Ova uzbudljiva, zavodljiva frizura je savršena za večeri i specijalne prilike. Potrebno vam je samo malo gela i češalj. Savet za oblikovanje: očešljajte ili iščetkajte kosu pozadi kao da ste ispod tuša. Zatim naprskajte lak na frizuru.