Francuski glamur
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Schwarzkopf frizure u trendu za 2019 – Jednostavni glamur: Francuski glamur

Mi volimo glamurozne frizure - posebno one koje su jednostavne za oblikovanje i koje ne izgledaju previše savršeno. Neformalni šik je ime ove igre. Ne postoji „savršeni” finiš na vidiku među frizurama u trendu TrendLooks 2019, koje je kreirao stilista Armin Morbak za Schwarzkopf. Ono što ih čini u trendu je ličnost - što se jako dobro uklapa sa Schwarzkopfovom kampanjom #createyourstyle campaign. Jedna od pet frizura u trendu je Francuski glamur: frizura je jednostavno glamurozna kao i Francuskinje!

660x545_woman-french-glam-off-the-shoulder
600x800_kiana-alexis-frech-glam

Malo glamura u svakodnevnom životu? Zahvaljujući francuskom glamuru je moguće.

U suštini sve Francuskinje znaju kako da budu šik i da izgledaju jednostavno moderno. Francuski način oblikovanja ima takođe neku nonšalantnost. Francuska kosa je stilizovana - ali nikad ne izgleda previše stilizovana. Pomislite: kosa koja je upravo provela opušteno poslepodne na Šanzelizeu. Schwarzkopfov stilista Armin Morbak je iskoristio ovaj blistavi i sveži stav za jednu od njegovih frizura TrendLooks 2019 sa ležernim šinjonom, oblikovanim u opuštenoj varijanti. Pogledajte ovu frizuru na Nadji Auerman, jednoj od najuspešnijih supermodela. „Ovaj šinjon je veoma moderan - ne radi se o savršenstvu. Sa malo pudera za volumen i laka za kosu, kosa izgleda dobro čak i drugi dan”. Francuski glamur je glamurozna frizura za svaki dan- ne samo za fensi prilike! 


Šta čini frizuru u trendu Francuski glamur tako nosivom

  • Kosa nije zalizana uz glavu. Umesto toga, koren je pun volumena. Kako? Natapirajte malo volumena - lako!
  • Ne možete da stavite sve pramenove gde želite? Nema problema! To je ono što čini ovaj izgled tako stilizovanim i ležernim.
  • Neka sve bude malo neobavezno: nemojte gurati sve puštene pramenove u šinjon. Nekoliko pramenova koji padaju daju moderan finiš.

Želite da napravite frizuru Francuski glamur? Lako je:

660x545_woman-french-glam-step-1
Kladimo se da ćete veoma brzo i jednostavno postići Francuski glamur!
  1. Za puni koren, prvo: natapirajte. Tanak češalj i lak za kosu pomažu. Zakačite ovaj natapirani deo sa strane zasad.
  2. Očešljajte jednu od dve strane kose pozadi, učvrstite kosu na sredinu potiljka ukosnicama.
  3. Sad uzmite preostali deo na strani, vežite na potiljku i uvijte ga samog ispod sebe. Učvrstite ukosnicama. Zapamtite: sasvim je OK ako poneki pramen ispadne tu i tamo. To čini ovaj stil tako savršeno nesavršenim.
  4. Zatim protresite natapirani deo, vežite ga na potiljku i zakačite ukosnicama. Dobijeni kif daje ovom izgledu rokenrol crtu.
  5. Kako bi frizura bila neuglađena taman koliko treba: koristite prste da blago olabavite kif i strane.
  6. Na kraju, učvrstite lakom za kosu. To će vam pomoći da vaš TrendLook traje celu noć - a možda i sledeći dan!

 

660x545_woman-french-glam-step-2-4
Fali vam još samo par koraka do ležernog šika sa Schwarzkopfovom frizurom u trendu za 2019. Francuski glamur.

Želite da saznate više o Schwarzkopfovim TrendLooks 2019? Pogledajte video u nastavku u kome stilista Armin Morbak otkriva detalje o frizurama koje je kreirao: