hairstyles-to-make-you-look-younger
Oblikovanje kose | Frizure za preko 40 godina

Frizure koje podmlađuju

Svi želimo da izgledamo mlađe. Naš anti-age savet: Probajte različite frizure! Možete da izgledate nekoliko godina mlađe sa adekvatnom frizurom. Skalpel, kreme, tretmani protiv bora? Nema potrebe. Pokazujemo vam frizure i boje koje su izvor mladosti

Postoje zaista mnoge frizure koje vas podmlađuju. Više nego što mislite. Većina stilova i frizura sa anti-age efektom su stari poznanici. Popularni klasici kao što je kratka frizura ili bob imaju podmlađujući efekat. Potom postoje detalji kao idealna rešenja za šiške, delove ili pramenove koji vas podmlađuju, na primer kroz uklanjanje bora. Da li želite da čujete mnoštvo saveta? Mladalački izgled je garantovan sa našim savetima. Generalno, sledeće se primenjuje: Prirodno padajuća kosa, ležerni stilovi, labavo skupljena ili mekani talasi mogu da utiču na vaš izgled i vibracije - bez obzira koliko ste stari ili mladi. Počnimo iz početka...

Stilovi sa anti-age efektom

Slatko, nežno i ležerno - to su karakteristike sa mladalačku frizuru. Probajte jednu nemirnu kratku frizuru na primer, ili jednu popularnu frizuru u trendu koja u trenutku ispoljava samopouzdanje, individualnost i snagu. To su karakteristike koje se povezuju sa podmlađivanjem.

Prirodno podmlađivanje

Prirodno je još jedna magična reč kada se radi o frizurama koje vas podmlađuju. Velike šiške u XL formatu su nežne i šarmantno ublažuju znake starenja oko očiju ili bore na čelu.

Nežni talasi su još jedan dobar izbor (na primer talasi) jer često ublažuju karakteristike lica. Alternativne mladalačke frizure podrazumevaju skupljenje frizure ili konjski rep. Uvek se pobrinite da su ležerno stilizovani. Idealne šiške sa strane, individualni pramenovi ili hippie gringe (koji proističe iz fringe) padaju na kosu.

Duga kosa generalno izgleda ženstveno, podmlađuje i ublažuje bore. Srednja dužina (dugi bob) i kraći bob se preporučuju jer izgledaju veselo, fensi i moderno. Stepenasta frizura uokružuje lice i daje dodatni volumen, dok pletenice daju devojački šarm.

Mladalačke boje:

Trebalo bi da izaberete sveže i tople nijanse kad birate vašu boju. Bakarna boja na primer osvežava ten, dok smeđa (moka na primer) i plave nijanse čine da zračite. Igra boja kao što su ombre, dip-dye ili stil sa dve boje mogu takođe da vas podmlade. Ukoliko niste sigurni koja boja ili frizura vam najbolje pristaje, probajte Schwarzkopfove savete za boju i kosu na aplikaciji. Isprobajte različite frizure i stilove direktno na svojoj slici kako bi pronašli ubedljiv anti-age efekat.

Naša galerija vam predstavlja prelepe anti-age frizure da probate - od nežnih talasa do ležerne podignute frizure.

Galerija: Frizure koje podmlađuju

Konjski rep je sam po sebi mladalački, modernizovan u opuštenoj verziji. Schwarzkopfov stručnjak Armin Morbal pokazuje u ovom videu kako jednostavno možete napraviti takvu frizuru.

 

Video: kako oblikovati uvijenu polu podignutu frizuru: