hairstyles-voting-cameron-diaz-hillary-swank
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za žene

Izbor za najbolju frizuru: Kome bolje stoji kovrdžava kosa?

Hilari Svonk i Kameron Dijaz su deo Holivuda isto koliko I čuveni znak na Holivud Hilsu. Hilari Svonk se proslavila glumeći neobične, egocentrične ličnosti, dok se čini da Kameron Dijaz više voli da glumi u komedijama i romantičnim filmovima. Obe glumice imaju isti ukus kada su u pitanju frizure

Hilari Svonk protiv Kamerin Dijaz
© Getty Images (2)

Hilari Svonk i Kameron Dijaz imaju mnogo razloga za osmeh. Iako je njihova meka plava kosa savršeno oblikovana, jedna od njih ipak bolje nosi kovrdže

Da uspeh zavisi od priznanja u tračarskim kolonama Hilari Svonk bi danas bila još jedno nepoznato lice u gomili. Više puta nagrađivana glumica drži svoj privatni život strogo privatnim. Ona je poznata po svom radu. Hilari se vinula u zvezde ulogom u nezavisnom filmu ‘Dečaci ne plaču’, a svog drugog Oskara dobila je za ulogu u drami ‘Devojka od million dolara’. Ova tridesetšestogodišnjakinja je glumila zajedno sa Klint Istvudom u tom filmu. Trenutno, publika joj se divi u drami ‘Beti En Voters’, koja je i tek kako vredna gledanja.
 
Kameron Dijaz ima imidž uvek pozitivne i vesele kalifornijske žene. Holivud je prvi put priznao njen talenat nakon njene uloge u filmu ‘Nešto u vezi Meri’. Od tada, ona konstantno glumi u romantičnim ili akcionim komedijama. Uspeh opravdava njen izbor. Sada kao tridesetosmogodišnjakinja je jedna od najbolje plaćenih glumica. Za razliku od Hilari Svonk, Kameron Dijaz deli svoje životne priče sa publikom. Nakon veza i afera sa kolegama kao što su Met Dilon i Džared Leto, ona trenutno deli svoj život sa američkim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom koji je bio u vezi sa Kejt Hadson. U njenoj najnovijoj crnoj komediji ‘Loša učiteljica’, Kameron Dijaz glumi sa svojim bivšim dečkom, Džastinom Timberlekom.

Frizure Kameron i Hilari

Frizure glumica su skoro uvek interesantne kao i njihovi filmovi. ‘Skoro’ obuhvata žestoko raspravljanu brineta fazu koju je pokušala Kameron Dijaz. U ovom našem izboru, glumice imaju meke neformalne kovrdže. Frizura obema glumicama lepo stoji. Međutim, jedna će biti pobednica u našem takmičenju frizura. Jedva čekamo da vidimo koga ćete proglasiti pobednikom!