5 muških frizura u trendu za 2018
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Ovo su muške frizure u trendu za 2018.

U 2017, veoma kratke frizure su bile moderne za muškarce, ali u 2018. sve je u znaku duge kose. Ako ipak više volite da nosite kratko, izaberite blago stepenastu frizuru. Otkrićemo vam koje su frizure u trendu za muškarce u 2018

Frizura u trendu za muškarce 1: muška frizura sa šiškama za 2018

2018 muška frizura sa šiškama

Neuglađeni stil sa šiškama - viđeno na reviji brenda Ermenegildo Zegna - izgleda ležerno i moderno.

Kosa dužine do brade ili kratka kosa sa šiškama su u trendu za 2018. Neka bude kratka pozadi a stepenasta na vrhu. Natapirajte koliko hoćete, a šiške neka dodiruju vrh nosa. Sa ekstra dugačkim šiškama frizura se može oblikovati na različite načine. Možete je zalizati unazad, oblikovati u kif frizuru ili nositi prebačenu preko lica. Da biste natapirali kosu, fenirajte je u suprotnom pravcu. Savet: koristite mat pastu da oblikujete pojedinačne pramenove.

Frizura za muškarce u trendu 2: kosa u trendu „Šeg"

„Šeg" u stilu rok zvezde - kao na reviji brenda Pol Smit.

Probajte izgled iz 60-tih sa srednje dugom kosom. „Šeg" je idealna frizura za kratku kosu. Duge, neuglađene šiške i lagani slojevi daju stepenastu strukturu. Setite se mladog Mik Džegera. Ovaj moderan stil za muškarce je idealan za ravnu, tanku kosu, koja može savršeno da nosi stepenasti stil šeg frizure. „Šeg" najbolje dolazi do izražaja sa nestašnim kovrdžama. Nanesite slani sprej na mokru kosu, oblikujte i osušite. Sklonite slojeve sa lica. Nemojte koristiti četku već oblikujte prstima kosu.  

Frizura za muškarce u trendu 3: boja u trendu Plava

Boja u trendu za muškarce Plava

Plava kosa je takođe trend za 2018. Kao što je prikazano na reviji Dolce & Gabbana.

Izaberite novu boja koja će biti u trendu kao i nova frizura u 2018. Hrabri muškarci se ne plaše bojenja kose. Blajhana plava kosa i Blajhani pramenovi su u trendu. Kosa treba da vam bude duža na vrhu nego pozadi i sa strane. Ofarbajte duže pramenove u plavo ali ne i koren. Možete pustiti šiške da padaju na lice ili da ih isfenirate u kif. Za blajhane krajeve - kao što samo ime kaže - blajhajte samo krajeve. Izaberite nežnu tranziciju između boja.  

Frizura u trendu za muškarce 4: „Bro Flow"

2018 Muška frizura Bro Flow

2018 Bro Flow može da se nosi i u kraćoj verziji, kao što je potvrđeno na reviji modne kuće Fendi.

Bro Flow je frizura sa srednje dugom kosom koja je u modi već neko vreme. Kao što i samo ime govori, u ovoj frizuri kosa „teče". Inspiracija za ovu frizuru su zvezde poput Bredlija Kupera. Glumac filma „Mamurluk" češlja svoje moderne lokne pozadi i stavlja ih iza ušiju. U 2018. možete nositi i kratku frizuru Bro Flow, tako da krenite u salon i ošišajte se. U ovoj frizuri šiške treba da budu dužine barem do nosa. Kosa je kraća na stranama sa blagim prelazom. Uši se ne pokrivaju. Ova moderna frizura je idealna za prirodne kovrdže i prirodnu talasastu kosu. Ali obratite pažnju: neophodna je gusta kosa. Bro FLow frizura je idealna prelazna frizura kada puštate. Za savršenu Bro Flow frizuru, fenirajte kosu unazad. Nanesite prstima matirajuću kremu za oblikovanje na gornje slojeve kose. 

Frizura u trendu za muškarce 5: Surferski izgled

2018 muška frizura Surferski izgled

Savršeni izgled za moderne surfere - viđeno na reviji Dolce & Gabbana.

Moderan surferski izgled je podjednako moderan izbor koji najbolje dovodi do izražaja srednje dugu kosu. Za ovaj muževni stil, pustite kosu da poraste do dužine brade i ošišajte se u stepenasti muški bob. Savet: kako biste izgledali kao da ste upravo izašli iz mora, nanesite slani sprej na dužine. Osušite fenom ili pustite da se osuši. Izgnječite ili uvijte pojedinačne pramenove voskom.