Moderna muška punđa
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Nova muška punđa

Modernizovanje muške frizure sa punđom: sada se nosi neuglađeno i pod dugim imenom „neuredna punđa za muškarce". Brzo i jednostavno za oblikovanje

Moderna muška punđa - koju mnoge žene smatraju privlačnom - a koja se probila pre dve godine, sada je već ustaljeno u trendu. Nema velikih iznenađenja: nema puno frizura u trendu koje su tako brze i jednostavne. Sve što vam treba je duga kosa (najmanje dužine do brade kako bi napravili pristojnu punđu) i jedna gumica za kosu.

Modernizovanje muške punđe: neuredna punđa

Većina nosioca su se opredelili za jednu ili dve varijante: uglađena punđa ili polu punđa, po mogućnosti sa undercutom. Nova varijanta stila je neuredna punđa, koju ističe njen ležerni, neuglađeni stil. Umesto da bude jasno zalizana pozadi, ova frizura je ležerno vezana tako da punđa izgleda kao da je slučajno nastala.

Ovaj stil je jednostavniji ako je blago talasast i ako ima teksturu. Nakon pranja, utrljajte puder za volumen ili količinu lešnika pene za oblikovanje i prosušite kosu naopačke. Zatim ostanite napačke i vežite kosu bez previše razmišljanja. Pustite kosu u korenu tako punđa ležerno pada. Ovom stilu ne smeta ako krajevi izlaze iz gumice.