milano-moda-uomo-hairstyles-for-men
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizure za muškarce: Milano Moda Uomo 2016.

Milano Moda Uomo je modni događaj koji predstvalja nove modne trendove za muškarce. Glavni deo šoua: trendovi za kosu! Kratka ili duga, opuštena ili uredna - frizure italijanske metropole su apsolutno moderne. Pokazujemo vam put tih frizura

Šta će muškarci nositi narednih godina? Dani mode u Milanu daju dogovor na pitanje kakve će biti kolekcije za letnju sezonu 2017 najvećih modnih brendova. Dolce & Gabbana na primer, su uneli muzički print: njihove sportske jakne, džemperi i šorcevi imaju printeve muzičkih instrumenata. Modna dizajnerka Miucia Prada ima drugačiju viziju. Ona vidi muškarca budućnosti u high-tech najlonskoj sportskoj odeći i u sandalama za treking. Postoje sjajni aksesoari. Kao što su XXL rančevi Ferragamo. Mislite na veliko! Takođe i za kosu?

Nove frizure za muškarce: srednja dužina!

© Getty Images

Srednja frizura, zarasla je omiljena među trendseterima.

Pored mode, Milano se fokusira i na frizure. Šta je u trendu? Pola Milana (barem među muškim modelima) nosi srednje dugu kosu koja izgleda kao da je frizura zarasla. Ali pazite, naglašava se da izgleda "kao". Prema tome nemojte reći "Arrivederci" vašem frizeru! Pravilne frizure su osnov za stil. Za posebno ležerni izgled, tražite stepenastu frizuru. Strane su stanjene iako izgled kao da je frizura zarasla je i dalje moderan. Međutim, možete sami da odredite konačnu dužinu vaše srednje kose. Neka bude barem do brade ali ne duža od ramena.

Frizure za muškarce: Emporio Armani