mens-hairstyles-2016
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizure za muškarce za 2016.

Jedan muškarac, puno mogućnosti. Muškarci imaju veliku slobodu u oblikovanju kose za predstojeću sezonu! Kratka ili dugačka, smela, moderna ili prirodna – frizure za naredni period obuhvataju sve, osim nezanimljivih,staromodnih i konvecionalnih stajlinga. Otkrivamo frizure u trendu za 2016. 

Šta čini čoveka? Muzička legenda Herbert Gronemejer se to zapitao? Nije čudno jer muškarci stalno istražuju svoj izgled. Možda upravu tu leži odgovor. Muškarci znaju šta hoće – žele da izaberu svoju sopstvenu frizuru.Trendovi za 2016. zadovoljavaju njihove želje: Mogu da izaberu kosu raznih dužina, nove boje i pramenove sa akcentom na detaljima. Šta na kraju izaberu je njihov izbor. Pre svega to čini muškarca. 

Otkrijte trendove frizura za muškarce u našoj galeriji:

Galerija: frizure za muškarce u 2016.

Boje za kosu u trendu za 2016: Ledeno plava

© Getty Images

Moderan tata: Hladno plava je među novim svetlim bojama za muškarce.

Klasična crna i smeđa su trendovi koji su dugo dominirali za muškarce. Ali nova boja za 2016. je: Ledeno plava. Paleta ovih ledenih plavih nijansi obuhvata platinastu, koja sija na kratkim i srednjim dužinama muških frizura. Ovaj drugačiji izgled je fantastično osveženje i promena u odnosu na tamne nijanse, veoma su mladalačke i moderne. Sledeće godine, pokažite da imate sjajnu glavu na ramenima – zagarantovano je da nećete nikoga ostaviti ravnodušnim!