Pogled s leđa smeđe žene koja gleda preko desnog ramena, njena ležerno puštena kosa zakačena sa crvenom bandana maramom
Oblikovanje kose | Frizure 50-tih

Rokabili frizure

Dodajte svom svetu malo glamura iz 50tih sa ovim frizurama! Trake za kosu, kif frizure i talasi iz snova će vam pomoći da doterate svaki autfit. Pokazaćemo vam kako da oblikujete ove retro stilove u moderne današnje frizure

Slušajte, moderne devojke! Frizure iz 50tih su ženstvene, jedinstvene i učiniće da izgledate najbolje što možete. Nije ni čudo da poznate ličnosti poput Dite Von Tiz i Pink nose i vole ovaj stil. Dozvolite nam da vam predstavimo četiri najlepše rokabili frizure koje možete da napravite.

Rokabili frizure za žene: kif

Pogled sa strane crvenokose žene sa naočarima, njena kosa dužine do ramena je oblikovana u kif i umotana u crvenu bandana maramu

Čisti glamur: dodajte elegantnu maramu ili turban na moderan kif

Kif je veličanstvena retro frizura, koja donosi dodatni glamur. Mega-zveda Ališa Kiz je viđena sa ovom frizurom na crvenom tepihu. Sve što vam je potrebno za moderan kif je malo pene, pudera za volumen i super jak gel za kosu i lak za učvršćivanje.

 

Kako bi se napravio kif, nanesite penu na kosu prosušenom peškirom i osušite je koristeći okruglu četku. Uvek počnite sa četkanjem na korenu da biste dobili više volumena. Kada je kosa suva, spustite leteće pramenove sa strane sa malo gela. Započnite vaš kif sa upletenim konjskim repom. Počnite na visini vrata i pletite nagore ostavljajući puštene krajeve. Zatim uvijte krajeve same oko sebe, ka čelu tako da možete da ih ugurate ispod i da ih zakačite i napravite kif. Učvrstite sve sa malo više laka za kosu.
 

Rokabili frizure za žene: veliki glamurozni talasi

Još jedna retro frizura iz snova je super mekana, XXL kovrdže. Setite se: Dite Von Tiz. Postignite lako ovaj izgled sa veoma širokim aparatom za kovrdžanje, peglom ili - za one koji više vole klasično - sa viklerima.

 

Za ležerne glamurozne talase, kosa mora da bude sjajna i da izgleda negovano. Dobri proizvodi za negu i hidrataciju i balzam protiv kovrdžanja kose su neophodni. Izgledajte jedinstveno sa dubokim razdeljkom sa strane, sa ajlajnerom i crvenim ružem.
 

Rokabili frizure za žene: Victory roll kovrdže

Žena sa plavom kosom sa roze pramenovima koja nosi vicotry roll kovrdže u crnoj rokabili haljini ukrašenoj crvenim brošem.

Napravite elegantne victory roll kovrdže sami. Možete vi to!

Victory roll frizura izgleda komplikovanije nego što jeste. Ova frizura je dobila ime po manevru borbenog aviona koji je izvršen kako bi se odala počast povodom pobede Savezničkih trupa u Drugom svetskom ratu. Sa nekoliko trikova, uspećete da „uvijete” vaš put do pobede sa stilom!

 

Prvo, napravite razdeljak sa strane - sa bilo koje strane, nema pravila!Zatim uzmite po široki pramen kose s obe strane tog dela i ležerno ih zakačite. Nakon toga uvijte ostatak kose pozadi - mislite na velike, nežne kovrdže. Kada su se ohladile, možete ih očetkatati sa četkom sa prirodnim čekinjama kako bi bile nežnije. Nežno zakačite uvijenu kosu pozadi da ne smeta dok pravite vaše Victory roll kovrdže. Napravite victory roll kovrdže uvijajući i četkajući ove delove (kao i pozadi), zatim opet opet očešljajte. Ovaj postupak će vam dati volumen i postojanost da biste napravili kovrdže. Nakon toga uvijte svaki deo oko dva prsta i gurajte ka vama, učvršćujući ih pažljivo ukosnicama. Pustite uvijenu kosu pozadi i završite sa lakom za sjaj.

Rokabili frizure za žene: bandana marama

Smeđa žena sa kratkim šiškama koja nosi naočare i crvenu bluzu sa belim srcima i kosu lagano vezanu u bandana maramu.

Sa bandanom svaki stil izgleda veoma stilizovano začas.

Podignute frizure sa bandana maramom - nošene kao trake -daju retro izgled vašem stilu. Najbolji deo: podignute frizure imaju pravo da budu neuglađene i „nedovršene”. Razbarušena punđa je savršena podloga za ovaj retro stil koji vole i Bijonse i Rijana.

 

Sve što treba da uradite je da oblikujete sa modernom bandana maramom i nekoliko ukosnica. Prvo, napravite kovrdže u kosi koristeći aparat za kovrdžanje ili peglu, zatim podignite kosu kako god vam se dopada, učvršćujući ukosnicama. Zatim umotajte bandana maramu oko glave, počevši od potiljka i uvijajući krajeve oko vrha glave. Vežite je sa jedne strane na vrhu glave kako biste upotpunili vaš autentičan rokabili stil. Moderna crta: pustite nekoliko pramenova ispod bandana marame kako bi frizura izgledala opušteno i prirodno.
 

Otkrijte: Frizure Oblikovanje