Žena sa dugim bobom: natapirani lob
Oblikovanje kose | Bob frizure

Novi dugi bob: natapirani lob

Trendi dugi bob je modernizovan! Razbarušen i stepenast: upoznajte natapirani lob. Želite da saznate kako da oblikujete taj popularni novi bob? Otkrivamo vam sve

Frizure postaju omiljene kada izgledaju fantastično i kada se lako oblikuju. Frizura koja ispunjava kriterijume u potpunosti: bob i njegove bezbrojne varijante. Posebno voljeni talasasti bob, dugi bob i talasasti lob. A sada postoji sasvim novi bob, još moderniji nego pre što je posebno dobrodošlo na sceni oblikovanja: razbarušeni lob - natapirani dugi bob. Ova frizura nije mogla da bude jednostavnija, što je čini jednom od najmodernijih i ležernijih frizura za jesen 2017.

Kako se oblikuje natapirani lob

Rejčel Mekadams s natapiranim lobom i pramenovima balajaž

Pramenovi balajaž osvežavaju natapirani lob - kao što je prikazala glumica Rejčel Mekadams.

Dužina natapiranog loba je identična kao i za dugi bob: frizura uokviruje lice i završava se na dužini ramena. Kako bi se postigla natapirana frizura, kosa treba da bude ošišana u izrazitim slojevima, a krajevi treba da budu blago stanjeni. Savet: ova opuštena frizura treba da se uklopi uz isto tako opuštenu boju. Za dodatni pokret u kosi, pramenovi u plavim nijansama mogu da se nanose na pojedinačne pramenove koristeći balajaž tehniku.

Natapirani lob, jednostavno oblikovanje

Oblikovanje kose ne može biti lakše. Natapirani lob je savršen za bilo koga koji ne želi da potroši previše vremena na kosu ujutro. Nakon pranja, nanesite zaštitu od toplote i osušite dok kosa ne bude skoro suva. Za više teksture, nanesite sprej sa slanom vodom i uvijte pojedinačne pramenove aparatom za kovrdžanje kose. Izaberite ravnomerno pramenove da bi rezultat bio što prirodniji. Važno: za razbarušeni finiš, omekšajte uvijene pramenove prstima. Savet: nanesite lak za kosu glavom okrenutom ka dole zatim podignite glavu i nanesite još malo laka za finiš. Ženama sa loknama ili talasima je lakše: nakon pranja nanesite kremu za kovrdže i osušite kosu difuzerom.

Pronađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera kako biste napravili natapirani lob.