Žena sa razbarušenim lobom i naočarima za sunce
Oblikovanje kose | Bob frizure

Modernizovani bob: nova frizura u trendu - razbarušeni lob

Nova zvezda se rodila u raju bobova: razbarušeni lob. To je dugi bob koga već poznajemo ali sada ima nežne slojeve. Zašto je novi razbarušeni lob naš omiljeni, da li će vam odgovarati i kako da ga oblikujete? Pročitajte dalje kako biste sve to saznali

Šta se dešava ako spojite dugi bob, zvani lob, sa lepim, dugim slojevima? Dobijate jedan neverovatan trendi izgled koji zaista postaje prepoznatljiv, a zove se razbarušeni lob. Veoma jednostavan za oblikovanje i nije bitno koji je oblik vašeg lica - ovaj stil je savršen za ženu sa dugom kosom koja želi blagu promenu. Razbarušeni lob je nešto između srednje dužine, duge ili kratke kose - samo da bude adekvatna dužina kako bi se kosa skupila u rep. 

Kako je kosa ošišana

Karakteristika razbarušenog loba jeste da su najduži pramenovi dužine do ramena. Ostatak kose je ošišano stepenasto u različitim dužinama što čini ovaj izgled modernim, izazovnim i zabavnim. Vodite računa da slojevi ne budu prekratki jer u suprotnom, ćete izgledati staromodno veoma brzo: najkraći pramen ne bi trebalo da bude kraći od dužine brade.

Žena sa razbarušenim lobom i prirodno talasastom kosom.

Razbarušeni lob izgleda fantastično na ženama koje imaju prirodnu talasastu kosu.

Kako oblikovati

Oblikovati razbarušeni lob je veoma jednostavno, kao što smo već rekli. Nakon pranja kose, nanesite malo pene za oblikovanje. Osušite kosu difuzerom ili pustite da se kosa osuši prirodnim putem. Stepenasti dugi bob izgleda najzanimljivije kad je blago razbarušen i talasast. Umasirajte nekoliko kapi ulja u krajeve kose kako dovršili ovu frizuru.

Otkrijte: Bob frizura