Žena sa Razbarušenim bobom
Oblikovanje kose | Bob frizure

Evo zašto je Razbarušeni bob tako u trendu

Postoje mnogobrojne varijante jedne od naših omiljenih frizura, vernog Boba - razbarušeni Bob je nova varijanta u trendu. Kombinuju se različite dužine u frizuru koja je moderna i jednostavna za oblikovanje. Otkrivamo vam kako da postignete Razbarušeni bob i kome najbolje pristaje.

Razbarušeni bob je moderna varijanta zbog koje ćemo reći: srednje duga kosa, ne zanima me. To je frizura u opuštenom stilu. Za razliku od ostalih Bobova, kosa nema istu dužinu već je ošišana u slojevima. Sjajna stvar u vezi sa ovim modernim Razbarušenim bobom: slojevita frizura je seksi, nije komplikovana i jednostavna je za održavanje. Savršena je frizura za žene sa veoma gustom kosom. Slojevi daju strukturu i oblik bez gubljenja volumena.

Evo zašto je Razbarušeni bob tako jednostavan za oblikovanje

Žena sa Razbarušenmi bobom i naočarima

Razbarušeni bob je praktičan i može da se obliku za tren.

Opušteni slojeviti stil je savršen za svaki dan i može brzo da se oblikuje za svaku priliku. Ono po čemu se Razbarušeni bob razlikuje je dinamična, sveža promena koju daju različite dužine. One pružaju frizuri lakoću i pokret zbog čega se veoma jednostavno oblikuje.

Evo kako se oblikuje Razbarušeni bob

Oblikovanje je veoma jednostavno: pre feniranja nanesite zaštitu od toplote i nanesite količinu veličine lešnika pene za dodatni volumen. Sjajna stvar je da Razbarušeni bob može biti talasast ukoliko se upotrebi difuzor ili ravan ako se isfenira sa okruglom četkom. Talasasta verzija je idealna za brzopotezno oblikovanje ako ste u žurbi. Nanesite vosak za oblikovanje da istaknete pojedinačne pramenove.

Bob nije jedina frizura koja može da se nosi u „razbarušenom stilu”

Žena sa asimetričnim Razbarušenim bobom

Ovaj bob nije samo razbarušen već i asimetričan.

Možete takođe imati razbarušenu varijantu kratkih frizura poput Piksija, koji se može pretvoriti u Razbarušeni piksi. Isto tako Dugi bob, ili Lob, može postati Razbarušeni lob. Uska lica su izražajnija a okrugla lica izgledaju definisanije sa razbarušenim varijantama na klasičnim stilovima.

Otkrijte: Frizure Hair Styling