Džesika Bjel sa banana punđom na Oskaru 2017.
Oblikovanje kose | Banana punđa

Banana punđa: trenutno je u trendu

Holivudska zvezda Džesika Bjel je zvanično modna ikona. U noći Oskara 2017, supruga pevača Džastina Timberlejka je u potpunosti zasenila sve koji su učestvovali na glamuroznom događaju. Ova trendseterka je nosila seksi haljinu poput Kleopatre u svetlucavoj zlatnoj boji koju je krunisala sa banana punđom. Komplimenti su pljuštali sa svih strana! Čitajte dalje da saznate šta je banana punđa, zašto je tako moderna i kako možete da je napravite sami u nekoliko jednostavnih koraka.

 

Klasična banana je van mode verovatno zato što je izgledala staromodno i uštogljeno. Međutim veoma je lako učiniti je modernom i seksi. Trik je jednostavno u tome da se napravi niska francuska punđa i zatim pustiti da se stopi sa dužom stranom. Nosite punđu sa razdeljkom na sredini i našminkajte „mačije oči” poput Džesike Bjel - i svi pogledi će biti uprti u vas!

Kako napraviti banana punđu

Džesika Bjel sa banana punđom na Oskaru 2017, pogled sa strane

Džesika Bjel ističe banana punđu.

Banana punđa zvuči teže nego što jeste! Ustvari, ako je kosa dužine do ramena moći ćete da napravite vašu frizuru iz snova u samo pet lakih koraka. Evo kako:

  1. Napravite razdeljak na sredini i očešljajte kosu ravno.
  2. Skupite kosu pozadi u niski konjski rep. 
  3. Uvijte rep gore u dugi, vertikalni oblik i dobićete polu bananu ili polu punđu.
  4. Zakačite sa nekoliko ukosnica i pustite pojedinačne strane kako bi izgledale što neuglađenije moguće. 
  5. Nanesite sprej za maksimalnu postojanost i gotovi ste.