2560x963_banana_bun
Oblikovanje kose | Banana punđa

Banana punđa: trenutno je u trendu

Holivudska zvezda Džesika Bjel je zvanično modna ikona. U noći Oskara 2017, supruga pevača Džastina Timberlejka je u potpunosti zasenila sve koji su učestvovali na glamuroznom događaju. Ova trendseterka je nosila seksi haljinu poput Kleopatre u svetlucavoj zlatnoj boji koju je krunisala sa banana punđom. Komplimenti su pljuštali sa svih strana! Čitajte dalje da saznate šta je banana punđa, zašto je tako moderna i kako možete da je napravite sami u nekoliko jednostavnih koraka.

 

Klasična banana je van mode verovatno zato što je izgledala staromodno i uštogljeno. Međutim veoma je lako učiniti je modernom i seksi. Trik je jednostavno u tome da se napravi niska francuska punđa i zatim pustiti da se stopi sa dužom stranom. Nosite punđu sa razdeljkom na sredini i našminkajte „mačije oči” poput Džesike Bjel - i svi pogledi će biti uprti u vas!

Kako napraviti banana punđu

600x800_banana_bun_profile

Džesika Bjel ističe banana punđu.

Banana punđa zvuči teže nego što jeste! Ustvari, ako je kosa dužine do ramena moći ćete da napravite vašu frizuru iz snova u samo pet lakih koraka. Evo kako:

  1. Napravite razdeljak na sredini i očešljajte kosu ravno.
  2. Skupite kosu pozadi u niski konjski rep. 
  3. Uvijte rep gore u dugi, vertikalni oblik i dobićete polu bananu ili polu punđu.
  4. Zakačite sa nekoliko ukosnica i pustite pojedinačne strane kako bi izgledale što neuglađenije moguće. 
  5. Nanesite sprej za maksimalnu postojanost i gotovi ste.