2650x963_blonde-woman-with-healthy-hair
Nega kose | Umornu kosu

Sprečiti rasvetane krajeve sa ovim jednostavnim savetima

Zdravi i negovani krajevi čine prelepu kosu privlačnom ali potrebna je uravnotežena nega krajeva. Međutim, možete sprečiti rascvetane krajeve sa jednostavnim savetima. Pokazaćemo vam koja će vam sredstva pomoći da izbegnete rascvetane krajeve.

Ako su krajevi suvi, razdvojeni ili oštećeni smatraju se rascvetanim. Posebno ih dobro poznaju žene sa dugom kosom. Ali imamo dobre vesti: možete da sačuvate krajeve odgovarajućim proizvodima za negu. U našem paketu za prvu pomoć za rascvetane krajeve, reći ćemo vam šta vam je zaista potrebno i koji tretmani za kosu i serumi za spavašanje kose mogu da pomognu.

660x545_brunette-woman-with-long-hair
Prelepo negovani krajevi su veoma privlačni

Ovi proizvodi mogu da pomognu da se rešite rascvetanih krajeva

Plava žena sa majicom sa lubenicom

Sa posebnom negom, možete sprečiti rascvetane krajeve na dugoj kosi

Krajeve oštećuje pre svega toplota, uticaj sredine, i trenje o odeću. Zbog toga je neophodan specijalni tretman.

 

Sa intenzivnim tretmanom za kosu i serumima za spašavnje kose, možete im dati neophodnu negu.

 

Štaviše, možete da ih koristite kao redovni tretman ili preventivnu meru za negu kose za vaše rascvetane krajeve. Rezultat: uvek prelepa i zdrava kosa.

Evo kako da sprečite rascvetane krajeve na jednostavan način

Crvenokosa žena sa dugom kosom u parku

Sa kosom i sa serumom za spašavanje kose dobićete zdrave krajeve

Naravno, najbolja stvar jeste da pružite svojoj kosi odgovarajuću negu tako da krajevi pre svega ne budu skloni cvetanju. Neophodno: redovno šišanje.

 

Vreme za tuširanje? Nakon tuširanja, nežno iscedite peškirom vodu iz kose. Na taj način, struktura kose neće biti slamasta a vaši će se krajevi zaštiti. Peškir od mikrofibera ili stara majica će imati isti efekat.

 

Isto tako možete da kažete zbogom lomljenju kose tako što ćete fenirati kosu sa četkama i češljevima bez čekinja sa šavovima.

Skraćivanje rascvetanih krajeva kod kuće: evo kako da uradite

Kada skratite rascvetane krajeve, preporučujemo vam frizuru protiv rascvetanih krajeva poznata kao „hair dusting”. Ipak želite sami da skratite oštećene krajeve? Onda možete to lako učiniti kod kuće. Naš savet: tražite mesto sa puno dnevne svetlosti i pogledajte pramen po pramen. Možete da uvijete pramen veoma usko i potom isečete tamo gde vidite da tanka kosa izvire ili da stavite pramen na vaš srednji prst i zategnete ga kažiprstom i domalim prstom. Tako ćete moći dobro da vidite gde su rascvetani krajevi. Možete da isečete rascvetane krajeve oštrim makazama.

 

Niste ubeđeni? Onda potražite pomoć stručnjaka. Vaš frizer će vas ošišati vrelim makazama i tako će učvrstiti vašu kosu. Efekat toga: zavidno lepa i zdrava kosa.

 

Otkrijte: