healthy-looking-hair
Nega kose | Šampon za kosu

Izgled u trendu: Zdrav izgled kose

Zdrava kosa: Ovaj trend je bio posebno zastupan na revijama za jesen-zimu najpoznatijih modnih kuća kao što su Kloe i Guči! Duga, uglađena i blistava – izgleda savršeno zdravo. Za vašu kosu: Ovi saveti i trikovi vam pomažu da postignete lepi i zdravi izgled kose

Izgled kose prikazane na Fashion Week-u je “must have”: izgled zdrave kose. Zbog toga su bukvalno sve modne kuće promovisale ovaj izgled na revijama. Zdrava kosa – trend koji svima dobro stoji. Plavim, smeđim, crnim ili crvenokosama. Nežni izgled je trenutno posebno moderan za jesen/zimu kada hladno vreme, grejanje i nošenje kapa isušuju kosu ili je naelektrišu.  

Koji je vaš omiljeni izgled ovog trenda? Pogledajte Kloe. Francuska modna kuća je objavila zdravu kosu kao obavezni stil. Duga, uglađena, zdrava kosa veličanstveno se uklapa uz kolekciju boho stila i romanticizma. Izgled koji pristaje svakome od glave do pete. 

Zdrava kosa začas posla

OSNOVNA PRAVILA:

Zdravi skalp je nephopdan za izgled sjajne i jake kose. Pridržavajte se nekoliko jednostavnih pravila i vaša kosa će vam biti zahvalna zauvek:

1. Perite kosu sa blagim hranljivim šamponom 

2. Koristite proizvode koji odgovaraju za vaš tip i boju kose. Na taj način plava dobija predivni zlatni sjaj, crna dobija visoki sjaj, smeđa postaje blistava a crvena sjajna i blistava.

3. Treba znati: Ostavite proizvod da odstoji kako bi izvukao najbolji efekat. Za to vreme izmasirajte skalp, opuštajućom masažom, pre nego što isperete šampon.

Neophodno: Nakon pranja koristite balsam (koji se ispira ili koji se ne ispira) kako bi povratili prirodni zaštitni omotač kose. 

PROGRAM OBLIKOVANJA:

Ako treba da postignete zdravi izgled kose veoma brzo, nabavite samo adekvatne prozivode. Ulja za kosu, tretman koji se ne ispira, sjaj u spreju i još toga vam pomaže da postignete zdrav izgled kose sa zadivljujućim efektom u samo nekoliko koraka. 

Ulja za kosu: Ovaj multi talentovani proizvod je vaš najbolji saveznik kada je u pitanju faktor sjaja. Uljani proizvodi dodaju puno sjaja i mekoće a ne čine kosu teškom. Istovremeno, ulje za kosu je idealno da pripitomi kovrdže i da hidrira kosu.  

Pažnja: Ako imate veoma tanku kosu, umereno koristite ulje 

Tretman koji se ne ispira: Jednostavno nanesite količinu lešnika tretmana koji se ne ispira na kosu prosušenom peškirom i ostavite ga da odstoji. Koncept sve u jednom intenzivno hrani kosu u samo nekoliko minuta. Više volumena, mekoće i sjaja je zagarantovano. 

Sjaj u spreju: misija sjaja je završena! Oživite kosu sa malo sjaja u spreju kako biste postigli zdrav izgled kose jednim pritiskom dugmeta.

Praktično: Ne morate da perete kosu prethodno 

Pažnja: Izbegavajte da nanosite previše proizvoda jer kosa brzo postane masna