fruit-shampoo
Nega kose | Šampon za kosu

Unesite egzotičnu raskoš u Vašu kosu – sa voćnim šamponom

Iako je možda Vaš naredni odmor još uvek dalek san, možete uvesti zavodljivi miris egzotičnih destinacija u Vaše kupatilo. Otkrije u nastavku šta magični voćni sastojci mogu da urade za Vašu kosu

Blistavo iskustvo: Voćni šampon sa kivijem

© Pando Hall

Zavodljiv miris plus neverovatni efekti: Voćni šampon rešava sve probleme sa kosom

Sedamdesetih godina, kivi je počeo da se pojavljuje u voćnim korpama širom sveta. Dok spolja kivi izgleda nenametljivo, njegova svetlo zelena unutrašnjost je veoma privlačna. Očekujte sjajnu blaženost Vaše kose dodavanjem hranljivih sastojsks kivija šamponu.  Sem visokog sadržaja vitamina C, kivi takođe sadrži ekstremno efektivne sastojke koji hidriraju, za dobar izgled čak i veoma oštećene kose. Ukoliko Vam je kosa tanka, drago nam je da Vam saopštimo da ovi sastojci koji hidriraju ne otežavaju kosu.

Kosa poput svile: Voćni šampon sa brusnicom

Sveže ili osušene, čak je i sok od brusnice ukusan. Sada su popularni kao utoljivači žeđi i suve kose. Putem voćnih šampona, male crvene brusnice dolaze u pomoć kosi kojoj je hitno potrebna brižna nega nakon previše boje za kosu, sunca i drugih štetnih uticaja. Brusnice su prepune vitamina C a sadrže i tanin, koji je poznat po otklanjanju slobodnih radikala. Kao što možete da vidite, voćni šampon sa brusnicom dosta pomaže kosi.

Meka kosa: Voćni šampon sa narom

Nar je sa razlogom simbol senzualnosti. Svetlo crveni nar privlači svojom lepotom, a njegovo sočno semenje ima veoma osvežavajuć ukus. Nar ne samo da je privlačan svim čulima već sadrži i hranljive sastojke za kosu. Sadrži dovoljno vitamina C i polifenola i zbog toga je cenjen kao antioksidant, sa kim slobodni radikali nemaju šanse da prežive i oštete kosu. Šampon sa narom pomaže zdravoj kosi da izdrži dnevnu navalu štetnih uticaja poput UV zračenja i uticaja proizvoda za kosu.

Nežna umesto slamaste kose: Šampon sa akai bobicama

Akai bobice su veličine trešnje i rastu u regionu Amazona na severu Brazila. Cenjene su kao hrana koja daje snagu. Posebno se surferi i bodibilderi oslanjaju na efekte akai bobica. Akai bobice takođe ojačavaju i obnavljaju krtu kosu. Kada je struktura kose obnovljena, kosa izgleda svilenkasto, glatko, jako i zdravo. Treba napomenuti da akai bobice štite i od slobodnih radikala. Akai bobice su bogatije antioksidantima nekoliko puta više nego crno grožđe, koje je hvaljeno kao jak antioksidant.

Savršen balans: Voćni šampon sa goji bobicama

Kisele i blago slatke, malene vučje bobice su u komercijalnoj upotrebi poznate kao goji bobice. Prirodno poreklo im je Kina. U međuvremenu, goji bobice su postigle globalni uspeh. Ljubitelji prirodne medicine ih koriste zbog visokog sadržaja vitamina i minerala. Goji bobice takođe obnavljaju oštećenu kosu. Šamponi koji sadrže goji bobice čine zdravu kosu lepšom.