Žena sa neurednom frizurom.
Izdvojeno | Trenuci

Izađite iz zone komfora

#createyourstyle: U svojoj novoj kampanji Schwarzkopf promoviše ličnost i motiviše vas da budete u svom najboljem izdanju! Ako želite promenu, trebalo bi da probate nove stvari – kao manekenka Taja. Ili manekenka Vinsent, koja je poradila na svom izgledu i sada je na putu o kojem je samo mogla da sanja. Ne treba vam razlog, samo želja za promenom i malo hrabrosti. Evo zašto vredi menjati…

Naravno možete da provedete odmor na istom mestu svake godine (zato što je tu takooo lepo), možete da ostanete na istom poslu, da sledite dobro osmišljeni životni plan i uvek nosite sličnu garderobu, istu frizuru i – boju. S druge strane, možete da putujete na nove destinacije, da prihvatite izazov za novi posao, da se preselite u novi grad – i da eksperimentišete sa novom garederobom koliko god hoćete.

 

„Prihvatanje promena i rizikovanje je najvažnija stvar koju možete da uradite”, 

 

prema mišljenju manekenke Taje. Kako ćete uopšte uspeti da nađete frizuru koja vam se dopada – osim ako ne probate drugačije?

Bez rizika, nema zabave za manekenku Taju. Zašto? Saznajte u ovom video snimku:

#makeachange: Zašto vredi rizikovati i izaći iz zone komfora

Usuditi se i probati nešto neobično neminovno donosi posledice: učite nove stvari, širite se vidike, dobijate iskustvo. Da li biste uživali u drugom poslu? Da li bi ste se bolje osećali u nekom drugom gradu? Da li bi vam život bio bolji sa crvenom kosom? Saznaćete samo ako probate. Što više probate neobičnih stvari to ćete se bolje snalaziti u situacijama u kojima ste primorani da izađete iz zone komfora. To je jedini način da saznate šta želite od života. Svi znaju: status kvo nije najbolji način ili način koji treba da ostane zauvek.

U ovom videu, manekenka Vinsent objašnjava zašto vredi menjati:

Žena sa modernom novom kratkom kosom.

Promene su dobre: kratka kosa može da promeni u potpunosti vaš izgled.

Nova frizura ili – boja može takođe da bude prelepa promena. Sveži izgled je savršen da obeležite novi početak u životu – na primer tako što ćete ošišati vaše lokne ako ste uvek imali dugu kosu.

Probati nove stvari ne mora da znači da ćete biti uspešniji. Naravno, možda ćete zažaliti, ali to nije kraj sveta. Čak i neuspeh i razočaranje mogu da budu pozitivno i vredno iskustvo. Oni koji ne rizikuju retko zažale. Pored svega, pogrešne odluke mogu da vas nauče koje su dobre odluke za vas. Geode kosa ne izgleda tako moderno na vama kao što ste očekivali? Vredelo je probati – i možda vas je inspirisalo da nađete savršenu kombinaciju Čokoladnu ljubičastu.

Geode Hair and Chocolate Mauve
Moderne boje u trendu: Geode kosa i Čokoladna ljubičasta.

Zašto oblikovanje inspiriše na nove i smele odluke

Crno od glave do pete je nesumnjivo elegantno ali zar ne biste voleli da probate jarko crvenu majicu za promenu?
Moda bi trebalo da bude zabavna prema tome zašto se zadržati na jednom jedinom stilu kada postoji toliko izgleda koje možete probati? Nemojte nas pogrešno shvatiti: fantastično je imati svoj lični stil. S druge strane, nećete pogrešiti ako želite da stvari budu zanimljivije sa interesantnim komadom koji „lep” stil pretvori u „wow” stil.

Model Taja sa svetloplavim undercutom.

Uvek vredi probati novu frizuru. Primer: moderna plava undercut frizura manekenke Taje.

Ako ste se dugo pitali kakav bi vam život bio kao plavuša, zašto da ne pojasnite stvari i pronađete odgovarajuću boju? Isto važi za bilo koju drugu boju – posebno za drastične promene kao plava, roze ili boje duge. Mnoge žene se ne bi usudile da izaberu takve boje ali zašto da ne? Nijedna boja kose nije večna i svaka greška se lako ispravi. To važi i za frizure. Naravno trebalo bi da se konsultujete sa frizerom od poverenja pre nego što se odlučite za radikalnu promenu. Oni uvek mogu da predlože alternative koje bi vam bolje pristajale. Na primer, ako planirate da se drastično ošišate, ne morate odmah da pređete sa duge kose na piksi frizuru. Dugi bob bi mogao da bude promena koja vam je neophodna!

Maštate o promeni? Schwarzkopfov profesionalni frizer može da vam pomogne da nađete savršeni novi stil.

Otkrijte: