Uzor sa plavom kosom
Izdvojeno | Trenuci

Uzori koje vredi pogledati

#createyourstyle: U svojoj novoj kampanji Schwarzkopf promoviše ličnost i motiviše vas da budete u svom najboljem izdanju! Sa odgovarajućim pristupom, možete inspirisati druge – kao manekenka Gia. Predstavljamo vam uzore iz celog sveta. Oni nas motivišu – i možda će uspeti i vas. Volimo da nas inspirišu zbog jedne stvari: fantastične kose ovih prelepih žena!

Šta čini dobrog uzora?

Svako ima različite uzore i ikone stila. Neki od nas gledaju u poslovne mentore koji nas inspirišu, drugi se dive ličnostima koji su uticali na njih dok su odrastali, kao što su roditelji ili bake i deke. Bez obzira na razlog, svi se divimo ljudima zbog toga ko su, šta rade ili kako izgledaju. Biti uzor podrazumeva i odgovornost – ipak drugi vas prate.

Naša manekenka Gia zna šta znači inspirisati odrasle u svojoj zemlji: „Radila sam u inostranstvu kao manekenka, što je nije uobičajno u zemlji odakle potičem. To je inspirisalo druge da nastave da teže ka onome što su oduvek hteli da rade.”

Šta znači za manekenku Giu biti uzor i stalno izmišljati novi stil? Saznajte u našem videu:

Stil, pouzdanje i svest o načinu života čine dobrog uzora. Naravno, važno je i kako se osoba slaže sa drugima, šta je pokreće i kako podržava one u nevolji. Crnkinje poput medijske zvezde Opre Vinfri ili Mišel Obama, prve afro-američke Prve dame, su sjajni primeri. Stil Mišel Obama je uvek elegantan i pribran od glave do pete. Njen bob je postao njen zaštitni znak, ponekad sa šiškama, ponekad bez, sa razdeljkom u sredini ili sa strane, kovrdžav sa volumenom ili ravan i zalizan. Dužina varira, od dužine do brade do dužine do ramena. Prva dama je pokazala koliko bob može biti svestran. Za dnevne obaveze, ona je nosila jednostavne ravne haljine i večne, elegantne izglede u jakim bojama. Za večernje prilike, ona je uživala u glamuru, na primer, svetlucavoj roze zlatnoj haljini.

Uzori – izvor inspiracije (kosa)

Kris Gottschalk sa veoma kratkom kosom.

Kris Gotšalk je započela svoju modnu karijeru sa androgenim izgledom.

Ako tražite inspiraciju, možete da nađete idole i ikone u svim oblastima. Muzička industrija izbacuje nove uzore za svaku generaciju. Manekeni, muzičari i glumci, kao i poslovne ličnosti i političari imaju svoj zaštitni znak. Milej Cirus i Riana pretvorili su undercut frizuru u svetski trend. Obe pevačice su pravi kameleoni stila koji konstantno izmišljaju svoj stil, igrajući se sa različitim bojama i frizurama. Modni biznis takođe ima jake, izvrsne ikone stila: manekenke Kris Gotšalk i Advoa Aboah nose sa pouzdanjem buzzcut frizuru i androgeni izgled. Nemačka manekenka Ana Evers sa svojom dugom kosom u stilu šik rok podseća na ikonu šezdesetih Brižit Bardo. Kineska koleginica Liu Ven sa svojom sjajnom crnom kosom i azijskim karakteristikama je jedna od najuspešnijih manekenki u svetu i bila je broj devet 2016. godine na Forbsovoj listi kao najplaćenija manekenka.

Snažna žena i njen snažan stil

Michelle Obama elegantna kao i uvek

Bivša prva dama Mišel Obama je uvek bila obučena sa stilom, ali njen privatni i profesionalni život je ono što je čini uzornom za ženu.

Moderna, uspešna žena koja nas inspiriše pogledom i akcijama. Prva dama Mišel Obama i pokojna Lady Dijana prevazišle su funkcije koje su dobile i iskoristile ih u dobrotvorne svrhe. Mišel Obama nije više bila samo Prva dama SAD-a – ona je takođe imala uspešnu karijeru i sjajna je majka svojim kćerkama. Njen elegantni stil vole svi, na svetkosm nivou. Pokojnu Ledi Dijanu, Princezu od Velsa, su svi obožavali zbog saosećanja, njenog humanitarnog rada i zbog njene filantropije. Njen razvoj stila počeo je sam od sebe, što je bila inspiracija za mnoge žene. Manekenka Tvigi izazvala je slično sa svojom ikonskom frizurom iz 1960-tih. Njen piksi je postao izgled cele generacije. Danas glumice kao Odri Tatu, Skarlet Johanson i Dženifer Lorenes otkrivaju novi stil.

Frizure u trendu koje stvaraju uzori 


Volimo da pratimo trendove kose koje su stvorili uzori. Ikone stila su bile prepoznatljive po svom ličnom stilu, ali danas, se i one lakše adaptiraju i menjaju. Ove godine, obojena kosa je bila hit zahlvaljujući trendsetterima. Bela Hadid i Kalej Kuoko probale su pink kosu ili pink krajeve. One nas inspirišu da sledimo naše snove i da idemo za njima. Ipak, na nama je da radimo i da budemo ono što volimo i da postanemo tip ličnosti koja nas inspiriše. Možemo da promenimo sami sebe svakog dana.

Otkrijte: