trend-hair-color-brown-2
Boje za kosu | Smeđa kosa

Smeđa boja u trendu za zimu

Sveži povetarac duva kroz našu kosu sa promenom godišnjeg doba - u obliku modernih smeđih nijansi. Ova boja u trendu ima neverovatno puno nijansi: od pepeljasto svetle do tamno smeđe, ima za svakoga i za svačiji ukus. Obećavamo vam da: sa ovim izgledom vam sigurno neće biti hladno!

Prirodno i sa stilom, diskretno ali uzbudljivo: smeđa boja ima toliko nijansi da ne možete ni da zamislite. Zahvaljujući bezbrojnim senkama, dubinama boje, sjajem i odsjajima, smeđa nikad nije samo „smeđa". Samo pomislite na razne varijante kafa sa ukusima od espressa do moke pa do cappuccina. Pomislite na zemlju, drvo i jesenje listove. Na čokoladu, karamel bombone i štapiće cimeta... Koji je vaš ukus? Schwarzkopfov ekspert za kosu Armin Morbach govori o boji cappuccina: "to je tamna nijansa sa pepeljastim plavim nijansama, veoma bogata boja." Ovaj profesionalac je izabrao tu nijansu iz dobrog razloga: hladna smeđa nijansa je pravi hit.

Hladna smeđa - ove boje nas greju! Predstavljamo vam najatraktivnije primere u našoj galeriji:

 

Boja u trendu za zimu: Hladna smeđa

Frizure za modernu smeđu boju

Prirodna boja kosa kao što je smeđa najbolje pristaje jednostavnim i prirodnim frizurama: lagano skupljenoj punđi nisko ili razbarušenim talasima. Ravna kosa ističe boju kose. Talasasta kosa daje pokret izgledu ali takođe ističe boju kose, jer različiti delovi reflektuju svetlo drugačije i promene su veoma atraktivne.

Savet za dodatni sjaj: Sveže obojena smeđa boja garantuje posebno intenzivan sjaj. Odgovarajuća nega će pružiti vašoj smeđoj boji važne nutrijente za dodatni sjaj.

Otkrijte: Smeđa kosa