light-brown
Boje za kosu | Smeđa kosa

Boja u trendu za 2012. je svetlosmeđa

Zvezde otkrivaju privlačnost svetlosmeđih tonova. Glumica Sofia Vergara pokazuje koliko privlačna ova boja može da bude. Tonovi zlatnog meda su svakako privlačni i postoji mnogo nijansi koje će biti po Vašem ukusu i odgovarati Vašoj boji kože

Nugat, espresso, kafe late i mnogo drugih suptilinih svetlosmeđih varijacija ima onoliko koliko ima i žena koje ih nose. Zlatno smeđa je omiljena u tom mnoštvu nijansi smeđe, jer izgleda toliko prirodno i privlačno. Nežnost zlatnih tonova i toplota upijenog sunca dodaju ženstvenost svetlosmeđoj kosi. Teško je ne biti privučen njegovom neverovatnom lepotom. To je sjajno jer zlatno smeđa predstavlja izbor za sva vremena. Možda ćete želeti da otkrijete svoju posebnu nijansu zlatno smeđe.

Ko izgleda fantastično sa svetlosmeđom kosom?

Tople nijanse smeđe najbolje idu uz toplije tonove kože. Maslinasti ili tamniji tonovi kože sa žutom ili zlatnom nijansom se posebno dobro slažu sa zlatno smeđom kosom. Rumenije nijanse pak nisu dobra kombinacija za svetlosmeđu kosu sa zlatnim tonovima.

Savršene frizure za svetlosmeđu kosu

Zlatni sjaj smeđe kose pojačavaju nežne frizure sa mladalačkim i ženstvenim elementima. Opcije variraju od upletene kose do čupave. Svetlosmeđi tonovi ističu najbolje osobine talasaste i kovrdžave kose.

Savršena šminka za svetlosmeđu kosu

Kao i obično, boja šminke i boja kose moraju da se slažu kako bi istakle jedna drugu. Boja bronze, kajsije ili roze senka za oči se savršeno slažu sa zlatno smeđom kosom, a to rade i roze i smeđi ruž za usne. Ukoliko volite više izraženu šminku, možete da probate sa svetlocrvenim ružom za usne u kombinaciji sa inače suptilnom šminkom.

Kako da obojite kosu u svetlosmeđu

Možda ćete želeti da uzmete u obzir toniranje kose u svetlosmeđe kako biste dobili očaravajući sjaj. Tonirana kosa zadržava svoju boju do 15 pranja. Upotrebite intenzivno sredstvo za toniranje kako biste promenili plavu kosu u svetlosmeđu. Ova sredstva traju do 24 pranja kose. Možda se odlučite i za dugotrajnu boju. Korišćenjem proizvoda za negu kose za obojenu kosu, boja će ostati izražajna duže vremena.


Uživajte u našoj galeriji! Zvezde prikazuju kako lepa i privlačna zlatno smeđa može da bude.

Galerija: Zvezde nose svetlo ili zlatno smeđu