blonde-care
Boje za kosu | Nega za farbanu kosu

Plava kosa: Uhvati sunčev sjaj...

Konačno plava! Ako ste upravo promenili boju svoje kose u plavo, onda sigurno želite da taj osećaj radosti zauvek traje. Ukoliko ovladate određenim tretmanima za negu i koristite odgovarajuće proizvode, ništa Vas neće sprečiti da u potpunosti uživate u svom životu plavuše dugo vremena.

Pflege blonde Haare
© Andreas Kuehn

Plava kosa može biti jako zahtevna i treba da je negujemo sa posebnom pažnjom

Plava kosa, bilo da je dar prirode ili je obojena, zahteva veću negu od tamnijih nijansi kose. Prirodne plavuše se češće suočavaju sa dosta tanjom kosom od brineta. U slučaju da bojite svoju kosu u plavo, lako se može desiti da zbog hemijskih tretmana kosa postane slaba i beživotna.

Plavo se dobro slaže sa srebrnom i zlatnom

Lepotu svoje boje kose možete sačuvati korišćenjem proizvoda koji neće oslabiti kosu, već će joj dati blistavi sjaj. Proizvodi lagane teksture koji sadrže mnoštvo hranjivih sastojaka koji hidriraju i koji su providni, sprečiće da sivkaste nijanse kradu sjaj Vašoj plavoj kosi. Specijalni balsami za negu plave kose takođe, sadrže aktivne sastojke koji absorbuju kalcijum i magnezijum iz tekuće vode. To će učiniti Vašu kosu prirodno sjajnom. Možda ćete želeti da odete jedan korak dalje: Dodavanje zlatnih i srebrnih pigmenata Vašoj kosi intenziviraće boju i pružiće očaravajući sjaj.

Plava – Probudite ono najbolje u Vašoj omiljenoj boji kose